EugeneKurkuma Létrehozva: Február 25, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 25, 2022 Név.: Eugene Kurkuma Születtem 1982.Január 19-én, Japánban. Szeretem a pénzt és a harcot is. Elsősorban a pénz miatt szeretném ezt az illegális frakciot létrehozni, másodsorban pedig a munkák keveset fizetnek. Szeretném hogyha az emberek pénzhez tudnának juttatni engem és persze magukat is, nyílván nem ez a legszebb módja hogy pénzhez jussanak de legalább remélhetőleg sokat tudnak keresni álmaik eléréséhez. Minden emberemtől elvárom majd a fegyelmet, a magabiztosságot, és a hűséget is . Remélem hogy mi leszünk Los Santos és San Fierro legjobban kereső közössége 2022.Február 25. 2 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Február 25, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 25, 2022 (módosított) Cső ! Hiányos nagyon a pályázatod, olvasd át a frakció információkat utána probálkozz be egy pályázattal. ez borzasztó kevés. Edited Február 25, 2022 by Drett Burns Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 25, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 25, 2022 Kedves Pályázó! Lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így az elutasításra került! (Hiányos, és formázatlan lap.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések