Matteo D Marcello Létrehozva: Február 27, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 27, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? Geri Mikor születtél? 99.08.21 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! Gergő a becsületes nevem. 22 éves vagyok, 4 éve érettségiztem, majd érettségi után elvégeztem még a gépiforgácsoló szakmát is. Lassan 2 éve dolgozom pályakezdőként az ALSTOM-nál. Sajnos nem sikerült teljesen a szakmámban elhelyezkedni ezért NC élhajlítógépen dolgozom. Jelenleg még Heves megyében élek egy kis faluban a szüleimmel. Van egy nővérem, ő már Budapesten él a vőlegényével albérletben. Szabadidőmben szeretek kikapcsolódásból gépezni, illetve szeretek még sportolni. Régebben a helyi futball csapatban igazolt játékos voltam, de mivel a ifiből ki korosodtam így már csak a haverokkal szoktunk néha focizni. Hobbi szinten szeretek még méhészkedni, 15 évesen kaptam az első méh családomat. Azóta nagyon sokat tanultam kedves barátomtól, és elég szép eredményeket értünk el a méhészetben egymást segítve. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? LSAMV,PD,OMSZ,sok illegális frakciók Miért ezt a frakciót választottad? Nagyon szeretem ezt a frakciót a rengeteg Rp lehetőség miatt. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) igen Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) Játszott perceim száma: 49.000+ IC Rész Jelentkező neve: Taylor Cook Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1994.05.01. Jelentkező anyjának leánykori neve: -Don Isabella Jelentkező apjának neve: John Rich Előző munkahelye(i): Kormány közterület felügyelő,ORFK,LSAMV,OMSZ Rendelkezel jogosítvánnyal? igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Az együtt működés szerepe, a kiváló csapatmunka kivitelezése. Fontos a szervezet életében, hogy adott szituációknál megfelelően végezzék el a feladatköreit. Fontos még a csapatmunka ideális elvégzéséhez is, főőleg ha ez egy csapatban történik, hisz együttműködés nélkül nincs megfelelő munkakör elvégzés. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Los Santosban kezdődtek el ovodás éveim. Majd eztkövetően a Los Santosi Rendvédelmi suliban sikeres érettségit tettem.Majd ezutána altiszti egyetemet végeztem el Los Santosban. Ezután családi okok miatt Las Venturasban kellett költöznöm ahol, egyébb gyári illetve nagykeri munkákat végeztem. Most vissza költöztem Los Santos-ba és szeretnék a hivatásomnak élni. Edited Március 1, 2022 by Taylor Cook Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 2, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 2, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések