Jump to content

Unban kérelem

Roberto D Williams

Ajánlott bejegyzések

IC/InGame neved:

< Roberto D Williams >

A ban időpontja:

< 2019.08.11 >

A ban oka:

< Bugkihasználás >

A ban időtartama:

< 2034.08.11 >

Admin neve, aki bannolt:

< Steven >

Miért szeretnéd az unbant?

< Nem használom ki többet a bugot-bugokat (jelenteni is akartam fórumon a bugot miután "kipróbáltam" >

Szia, közel nem úgy tűnt nekem mintha jelenteni akartad volna, tudjuk hogy nem azon a napon jöttél rá a buggra hanem már egy jó ideje.

Maximum azt tudom felajánlani neked UB cserében hogy vagy nullázzuk az accountod vagy a vagyonod egy részét töröljük.

A kérdés az hogy élnél-e a lehetőséggel?

20 perce, Steven Cravis said:

Szia, közel nem úgy tűnt nekem mintha jelenteni akartad volna, tudjuk hogy nem azon a napon jöttél rá a buggra hanem már egy jó ideje.

Maximum azt tudom felajánlani neked UB cserében hogy vagy nullázzuk az accountod vagy a vagyonod egy részét töröljük.

A kérdés az hogy élnél-e a lehetőséggel?

Haveromtól kaptam egy Toyota Suprat, McLaren P1ért dolgoztam tesómmal és haverokkal 4-5napot , vettünk 2coltot 30lőszerrel és 1db Ak-t 5lőszerrel ezeket szeretném ha megmaradna a bugoltatot cuccokat meg megmutatom és törlöd!A bugra meg nem rég jöttem rá, szóval nem tudtam róla hogy létezik.Szóval szeretném megtartani amiért dolgoztam vagyonomért és amit kaptam Toyota Supra-t a bugoltatott cuccokat (fegyverek,lőszereket) törölhetjétek nekem így lenne a legjobb.

Edited by Roberto D Williams

A teljes illegál cuccaidat elfelejtheted már törölve lettek, szerintem ez teljesen egyértelmű.

A Pay logodat átnézve közel nem csak munkából szerezted a P1-et, maximum a Toyota Supradat tarthatod meg.

Így is korrektek voltunk mert mikor kiderítettük nem akartad elmondani Friendzonednak, neki kellet rájönnie.

Ezek mellet még 300 perc AJ-ben részesítelek ha elfogadod és szerintem így is elég korrekt voltam.

Bármi komolyabb AJ esetében visszakerül rád a BAN.

2 perce, Steven Cravis said:

A teljes illegál cuccaidat elfelejtheted már törölve lettek, szerintem ez teljesen egyértelmű.

A Pay logodat átnézve közel nem csak munkából szerezted a P1-et, maximum a Toyota Supradat tarthatod meg.

Így is korrektek voltunk mert mikor kiderítettük nem akartad elmondani Friendzonednak, neki kellet rájönnie.

Ezek mellet még 300 perc AJ-ben részesítelek ha elfogadod és szerintem így is elég korrekt voltam.

Bármi komolyabb AJ esetében visszakerül rád a BAN.

Miből is szereztem volna?Mondom tesómmal+2haverom segített.Ha P1 és a Toyota-t nem tarthatom meg nem is megyek vissza.(Saját munkából van a P1)

Akkor a kocsikat megtarthatod, de bármilyen komolyabb AJ esetében visszakerül rád a BAN ahogy említettem.

A 300 perc AJ pedig még mindig áll, esetlegesen pedig ha van még az inventorydban illegál az elkobzásra kerül.

Ennél korrektebb már nem tudok lenni, ha már te nem voltál az velünk.

4 órája , Steven Cravis said:

Akkor a kocsikat megtarthatod, de bármilyen komolyabb AJ esetében visszakerül rád a BAN ahogy említettem.

A 300 perc AJ pedig még mindig áll, esetlegesen pedig ha van még az inventorydban illegál az elkobzásra kerül.

Ennél korrektebb már nem tudok lenni, ha már te nem voltál az velünk.

Legyen!Eddig sem volt komolyabb jailom és nem is lesz.Nagyon jónak találom ezt a szervert és nem érdekel hogy EDIT akkor is király szerver és itt szeretném tölteni a szabadidőm, és köszönöm hogy megtudtuk ezt beszélni!!!

• Steven locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.