Frederico Di Stefano Létrehozva: Március 2, 2022 Megosztás Létrehozva: Március 2, 2022 Panasztevő játékos IC neve: -Kaylon Graves- Panaszra tett játékos IC neve -Lucas Winchester- Panasz oka: -Dm, Forcerp.- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/a/yhyMZW2 * ugy fejbe vagja hogy elfelejt mindent * ((Lucas Winchester))- 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Shawn Ruiz Hozzászólva: Március 2, 2022 Megosztás Hozzászólva: Március 2, 2022 Sziasztok! A PK-t én fogom bírálni. 24 órát várok Lucas Winchester válaszára. Amennyiben nem jelentkezik, a PK-t a meglévő bizonyítékok alapján fogom bírálni! @LucasWinchester 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LucasWinchester Hozzászólva: Március 2, 2022 Megosztás Hozzászólva: Március 2, 2022 1 perce, Szabez said: Sziasztok! A PK-t én fogom bírálni. 24 órát várok Lucas Winchester válaszára. Amennyiben nem jelentkezik, a PK-t a meglévő bizonyítékok alapján fogom bírálni! @LucasWinchester Szia Szabez! A DM azért történt mivel le volt rp-zve, hogy megjegyzi az arcom és autóm gondoltam nem hagyom és azért öltem meg. A forcerp pedig még egyszer sem használtam csak most azt is abból adódóan hogy régen el raboltak és akkor is ezt használták nagyobb szinteken is. Nem gondoltam, hogy rosszul használom aztán egy admin segéd felnyitotta a szemem, hogy ezt nem így kellett volna szóval elfogadom az ezekre vonatkozó büntetéseket. 22 perce, Szabez said: Sziasztok! A PK-t én fogom bírálni. 24 órát várok Lucas Winchester válaszára. Amennyiben nem jelentkezik, a PK-t a meglévő bizonyítékok alapján fogom bírálni! @LucasWinchester Szia Szabez! A DM azért történt mivel le volt rp-zve, hogy megjegyzi az arcom és autóm gondoltam nem hagyom és azért öltem meg. A forcerp pedig még egyszer sem használtam csak most azt is abból adódóan hogy régen el raboltak és akkor is ezt használták nagyobb szinteken is. Nem gondoltam, hogy rosszul használom aztán egy admin segéd felnyitotta a szemem, hogy ezt nem így kellett volna szóval elfogadom az ezekre vonatkozó büntetéseket. @Szabez 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Shawn Ruiz Hozzászólva: Március 2, 2022 Megosztás Hozzászólva: Március 2, 2022 Értem, az esetről mindkét féltől szeretnék kérni egy log-ot. @Kaylon Graves @LucasWinchester Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Shawn Ruiz Hozzászólva: Március 2, 2022 Megosztás Hozzászólva: Március 2, 2022 Mindkét féllel egyeztettem, az ítélet megszületett. @LucasWinchester két szabálysértést követett el. -Rablás utáni ölés. -ForceRP. Ezekért őt 100 perces adminjailben részesítem! z/h Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések