Jump to content

Pk Lucas Winchesterre.

Frederico Di Stefano

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

-Kaylon Graves-

Panaszra tett játékos IC neve

-Lucas Winchester-

Panasz oka:

-Dm, Forcerp.-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-https://imgur.com/a/yhyMZW2
 * ugy fejbe vagja hogy elfelejt mindent * ((Lucas Winchester))
-

• Like 1

1 perce, Szabez said:

Sziasztok!

A PK-t én fogom bírálni. 24 órát várok Lucas Winchester válaszára.

Amennyiben nem jelentkezik, a PK-t a meglévő bizonyítékok alapján fogom bírálni!

@LucasWinchester

Szia Szabez! A DM azért történt mivel le volt rp-zve, hogy megjegyzi az arcom és autóm gondoltam nem hagyom és azért öltem meg. A forcerp pedig még egyszer sem használtam csak most azt is abból adódóan hogy régen el raboltak és akkor is ezt használták nagyobb szinteken is. Nem gondoltam, hogy rosszul használom aztán egy admin segéd felnyitotta a szemem, hogy ezt nem így kellett volna szóval elfogadom az ezekre vonatkozó büntetéseket.

22 perce, Szabez said:

Sziasztok!

A PK-t én fogom bírálni. 24 órát várok Lucas Winchester válaszára.

Amennyiben nem jelentkezik, a PK-t a meglévő bizonyítékok alapján fogom bírálni!

@LucasWinchester

Szia Szabez! A DM azért történt mivel le volt rp-zve, hogy megjegyzi az arcom és autóm gondoltam nem hagyom és azért öltem meg. A forcerp pedig még egyszer sem használtam csak most azt is abból adódóan hogy régen el raboltak és akkor is ezt használták nagyobb szinteken is. Nem gondoltam, hogy rosszul használom aztán egy admin segéd felnyitotta a szemem, hogy ezt nem így kellett volna szóval elfogadom az ezekre vonatkozó büntetéseket. @Szabez

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.