Jump to content

William Macualay admin jelentkezése.

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: Németh Balázs-nak hivnak és 14 éves vagyok. Romániában élek, azon belűl Erdélyben. Tudni kell rollam hogy nagyon szeretek biciklizni, zenéket irni, új helyeket felfedezni, lelkizni más emberekkel. Úgy gondolom hogy megértő, segitőkész, kicsit szégyenlős ember vagyok aki szeret őszintén beszélni az emberekkel. Tanulmányi eredményeim nem a legjobbak de úgy gondolom hogy ez nem határoz meg sok dolgot mert értelmesnek, tisztelettudónak tartom magam.  Nyitott vagyok az új dolgok felé és az új társaságok felé. Szeretek elhagyatott helyeket felfedezni gyalog vagy akár biciklivel. Szabad időmben játszok vagy ha jó idő van akkor lemegyek bicózni (persze nem télen).
  • Magamról a játékban: 16 -os szintü vagyok. Rendvédelmi szerepet töltök be a szerveren de voltam már Bears Of Finland-ba, OMSZ-be és a liláknál (régen). Úgy gondolom hogy eléggé megtapasztaltam már a szervert ami eléggé fontos mert tapasztalat nélkűl eléggé sok váratlan dolog érheti az embert. Ismerem már a playereket (kb), volt alkalmam Ideiglenes Adminsegéd lenni régebb és akkor aznap is eléggé sok dolgot tudtam megtapasztalni a szerverről. Eléggé régóta regisztráltam az első fiokomat amivel mai napig játszok (2 éve) Volt egy eléggé nagy jailem 2 évvel ezelött azthiszem de abbol tanultam és akkor is eléggé sok dolgot tapasztaltam meg hogy mit kéne és mit nem kéne.
  • Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
    https://imgur.com/a/zlM0SG8 (bocsi ha csak linket adok)
  • Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • https://imgur.com/a/BEmLDSc
  • Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki.
  • : Szerintem az hogy tanitsa/felügyelje a játékosokat. Ha kell akkor segitsen nekik valamint figyelje a történteket hogy történik-e szabálysértés az adott szerveren. Moderálnia kell az olyan embereket akik nem tudnak viselkedni és ha nem megy a szép szó akkor szankcionálni kell őket. Szerintem fontos hogy az admin tudjon logikusan gondolkodni, legyen terhelhető és legyen nyugodt. Ha egy adminba nincs meg ez akkor igen könnyen elszabadulhat az agya és az nem visz jó dologra. Fontos hogy legyen aktiv és vegye komolyan valamint fontos hogy legyen igazságos és tudja a szabályokat. 
  • Aktivitási idő.
  • Napi 2-3 max 4 ora, ha nincs suli vagy hétvége van akkor garantálom a 4 orát.
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.
  • A csapatmunka szerintem a legfontosabb egy társaságba, ha nincs csapatmunka akkor összedőlhet minden és mindenből konfliktus alakulhat ki. Csapatmunkával lehet elérni a legjobb eredményeket ha jól megbeszéljük a dolgokat valamint szerintem a csapatmunkával lehet hamar zöld ágra vergődni egy ügynél. 
  • Miért pont téged válasszunk?
  • Mert voltam már admin, szerintem megfelelnék a követelményeknek, szeretném kiprobálni a szerveren ezt a lehetőséget is. Értelmes vagyok, nyugodtan tudok helyzeteket kezelni, logikusan gondolkodok valamint érett a gondolkodásmódom. Megtudnám tanulni azokat a dolgokat amiket nemtudok és szerintem ha valamit elrontok abból tudok tanulni igy nem történhet csalódás.
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak?
  • Nagyon tetszik ez a lehetőség és úgy gondolom hogy képes lennék megfelelni az elvárásoknak. Valamint igyekszek segiteni az embereken IRL is ami persze nem mindig sikerűl de jó érzés ha tudsz segiteni valakin. Valamint szeretnék a playereknek a rendelkézésre állni és könnyiteni a playerek játékát amennyire van lehetőségem. Szeretnék rendet tartani a szerveren amikor van alkalmam és szeretnék tanulni.
  • Pozitív tulajdonságok.: 
  • Őszinte, segitőkész, értelmes, logikus gondolkodás.
  • Negatív tulajdonságok.
  • Ha olyan a dolog akkor hamar felidegesedek, nembirom annyira a rossz kritikát, szégyenlős vagyok.🙂
Edited by William Macualay
Bővités.
  • Like 3

• Szuperadmin

Szia!
Leírnám véleményemet a lapodról.
- Rövid lap.
- Teljesen formázatlan, nincs benne semmi szín, vagy akár betűstílus, avagy kiemelt részek.
Ezek után nem tudom támogatni.

Edited by Terciusz
  • Like 2

Szia!

Amennyi időre volt hozzád szerencsém, egy értelmes és fejlődésre képes srácot tudtam megismerni. Ebből a részből, támogatom hogy elfogadják a jelentkezésed, mert szerintem meg tudnál bírkózni az itteni feladatokkal.

VISZONT!

A lapod nagyon nagy formázást igényel, erre több hangsúlyt kell még fektetned. Van időd, tudod javítani ezeket a hibákat. Remélem ha legközelebb ránézek, egy igényesen megszerkesztett lap fogad és ebbe se tudok belekötni!

Hajrá!:)

• Like 1

Szia! Látom alakítottál a lapodon. Formázása számomra továbbra se jön be, de kinek mi. A lap tartalmilag szerintem megfelelő. Sok sikert! 

(Ui.: Ha megkapnád, ne írd adminchatre naponta a "Heloszia, mi a helyzet?" szöveget.) 

Edited by Engi
  • Like 3
  • Haha 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.