Diamondconor Létrehozva: Március 14, 2022 Megosztás Létrehozva: Március 14, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Jakab Tamás - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4 - Jelenlegi játszott perceid száma: - 18961 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/a/5ppnKeW - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Igen voltam, kétszer taxi, egyszer szerelő, és egyszer rendőrség. - Miért ezt a frakciót választanád? - Újra szeretnék szerelős lenni. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - TeamSpeak3 applikációval rendelkezem, viszont mikrofonnal nem. - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Jakab Tamásnak hívnak, jelenleg a 14.-edik esztendőmben járok. Tanulmányaim jelenleg a Széchényi István ált. iskolában végzem, 8. osztályos diákként. Szabadidőmben legtöbbször motorozok, vagy pedig a SeeMTA V3 szerverén lopom a napot. Aktívan sportolok, ami annyit takar, hogy hetente kétszer járok úszni, illetve focizni. Az előbbit 12 éves korom óta űzöm, míg az utóbbit 9 éves korom óta.- IC Rész Jelentkező neve: - Aaron Chin - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos, 2001.04.11 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Liona Chin - Jelentkező apjának neve: - Aaron Monroe - Előző munkahelye(i): - Taxi, Szerelő, Rendőrség - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Úgy gondolom, hogy a csapatmunka egy elengedhetetlen eleme egy sikeres vállalkozásnak. A csapatmunkára és a csapatmunkával való kompatibilitásra az élet minden területén szüksége van az embernek. Amennyiben bármilyen emberi csoportból hiányzik a csapatmunka, legyen az vállalkozás, baráti társaság, rendvédelmi szervezet, akkor az adott csoport rengeteg akadálynál elfog akadni. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) -Aaron Chin a becses nevem, 2001.04.11-én láttam meg a napvilágot a Los Santos-i kórházban. A gyermekkoromat a Los Santos Belview út 3. szám alatt töltöttem el a családommal, ám mikor 19 éves koromban édesanyám elhalálozott, akkor kirepültem a családiházból, majd dolgozni kezdtem. Későbbiekben megörököltem a családi garázs, mint a család legfiatalabb szülött gyermeke. Egész életemben érdekelt az autószerelés, ennek értelmében a San Fierro-i Szakiskolában az autóvillamossági szakot választottam, ahol az autó szerelés minden fortélyát elsajátítottam, illetve az autók minden egyes porcikáját megismertem. Mai napig rendszeresen bütykölöm az autóim, ezáltal tovább s tovább képzem magam a szakmában. Fiatal koromban mindig kiközösítettek az autók iránti szeretetem miatt, s csak otthon a garázsunkban tudtam megnyugvásra, s szerető kezekre találni. Világ életemben próbáltam együttmüködő lenni embertársaimmal, annak ellenére is, hogy nem tekintettek rám igazi emberként. Kiskorom óta egy olyan társaságot keresek, ahol szintén az autók szerelmesei vannak, s úgy tűnik, hogy ezeket a LSAMV cégen belül megtalálhatom. - Edited Március 14, 2022 by Diamondconor 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 14, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 14, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel fórumon privát üzenet formályában. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések