Jump to content

Santiago Davis - Adminisztrátori jelentkezése

Jockey.

Ajánlott bejegyzések

Magamról: (10-15 mondat minimum) 

Márknak hívnak, 15 éves vagyok. Szabadidőmben sokat szoktam játszani, filmezni, szabadban biciklizni, haverokkal eljárogatni.

Hobbim: programozás, számítógéppel kapcsolatos dolgok, haverokkal iszogatás, biciklizés.

Tanulmányaim: Idén félévkor lett remek a bizonyítványom magamhoz képest, de év végére sajnos ezt lerontottam.

Ezektől függetlenűl még mindig élvezem az életemet, és boldog vagyok úgy ahogy.

Nyugodt természetű gyerek vagyok, aki szeret az online világgal foglalkozni, valamint szeret vele ismereteket szerezni.

Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum)

Santiago Davis vagyok. Egy 90-es évek nyarán született  átlagos kölyök voltam. Engedjétek, hogy pár mondatban bemutatkozzam! Kiskoromban Las Venturas városában éltem annak is külvárosi részén, szüleimmel valamint 2 nagyobb tesómmal. Mivel én voltam a legkisebb a családban ezért rám nem vonatkoztak a szabályok, mint a többiekre...én más voltam. Kb 5éves koromig éltem Las Venturasban, mert utána édesapám állást kapott a Los Santos-i Mentő Állomásnál, anyukámat pedig behívták az önkormányzathoz titkárnőnek, nyilván mindketten igent mondtak, de nekem ez nem tetszett. Ezek után kijártam az általános iskolát, ahol németet valamint angolt tanultam, ezekből rendelkezem nyelvvizsgával, majd elkerültem a Los Santos-i Középiskolába, ahol tanulmányaimat folytattam, itt  az oroszt, az olaszt és a spanyolt tanultam meg, ezekből itt csak az oroszból és a spanyolból van nyelvvizsgám, mert az olaszt csak kicsit beszélem. Olyan 15 lehettem, mikor elhatároztam azt, hogy autókkal foglalkozzak, és ezáltal elkezdtem egy olyan szakmát kitanulni, amely kizárólag ezzel foglalkozik, majd később kikerűltem a nagybetűs életbe, és elmentem egy autószerelő társasághoz, ahova fel is vettek, majd később 4év meló után, be kellett zárniuk, így eljöttem Los Santosba, hogy hátha, itt kapok lehetőséget az újra kezdésre!

Jelenlegi vagyonom: Egy Full versenyes BMW M5e60 és egy Range Rover Sport SC Gyári, valamint egy közepes garázsom is van.

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

https://imgur.com/75KNIFH 

Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

https://imgur.com/75KNIFH 

Ui: Azt a bant nagyon megbántam, és értelmetlen volt részemről az a cselekedet.

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?

Szerintem egy adminisztrátor feladata, a szerverközösségének moderálása, valamint a szerveren kiszabott szabályzatnak a betartatása.

Amennyiben szabálytalanságot észleltek, azonnal szólnak egy adminnak, akinek helyesen kell eljárnia egy adott ügyben.

Valamint egy adminisztráto feladata segítséget nyújtani a szerveren játszó játékosoknak, akik valamiben elakadtak, esetleg bajba kerültek.

Aktivitási idő:

A szerveren hétköznap: 2-3órát tudnék lenni, hétvégén: 5+ órát is képes lennék.

Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.

A csapatmunka egy közösségen belül elengedthetettlen, valamint ha nincs összhang a csapattagok között, akkor senki nem lenne szívesen ennek a tagja.
Egy csapatban fontos, hogyha valakinek problémája van, esetleg segítség kell neki, akkor tudjon kihez/kikhez fordulni, akik biztos segítséget nyújtanak neki.
Ha nincs összhang, nincs csapat.

Miért pont téged válasszunk?

Azért, mert szeretek segíteni a játékosoknak, valamint képesnek érzem magamat egy adminisztrátori feladat ellátására, plusz mert szeretnék segíteni a szerveren található jelenlegi adminisztrátori közösségnek.

Valamint nagyon könnyen tanulok a hibáimból, és rendkívűl megértő, valamint értelmes is tudok lenni.

Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Azért, mivel a szerveren kevés az adminisztrátor, valamint hiszem azt, hogy munkámmal én is hozzá tudnék tenni a közösséghez, valamint ennek részesévé szeretnék/ tudnék vállni.

Plussz szeretnék egy stabil alapon fekvő szerveren játszani, segíteni a játékosoknak, valamint én is itt kezdtem az RP-t így itt szeretném magamat kipróbálni egy ilyen pozícióban.

Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)

- Megértő, kedves

-Remek problémamegoldó képesség

-Gyorsan tanulok a hibákból.

-Lehet velem hülyéskedni, de komoly vagyok inkább.

Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)

- Sokszor be nem áll a szám

- Olykor ideges vagyok, de az ritka.

- Esetenként hajlamos vagyok csúnyán beszélni.

- Olykor könnyű felbosszantani.

Edited by Santiago_Davis
  • Like 6

Kedves Jelentkező!

A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, azaz elfogadásra került!

Várjuk Discord vagy TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra az alábbi időpontban:

2022. 03. 18., 20.00

(Kérünk, hogy megerősítés vagy további egyeztetés céljából keress meg Engem privát üzenetben.)

• Like 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.