Jump to content

Matteo D Marcello Adminisztrátor jelentkezése.

Ajánlott bejegyzések

RAsmQsQ.png

Magamról (legalább 5-10 mondat)

Gergő a becsületes nevem. 22 éves vagyok, 4 éve érettségiztem, majd érettségi után elvégeztem még a gépiforgácsoló szakmát is. Lassan 2 éve dolgozom pályakezdőként. Sajnos nem sikerült teljesen a szakmámban elhelyezkedni ezért NC élhajlítógépen dolgozom. Jelenleg még Heves megyében élek egy kis faluban a szüleimmel. Van egy nővérem, ő már Budapesten él a vőlegényével albérletben. Szabadidőmben szeretek kikapcsolódásból gépezni, illetve szeretek még sportolni. Régebben a helyi futball csapatban igazolt játékos voltam, de mivel a ifiből ki korosodtam így már csak a haverokkal szoktunk néha focizni. Hobbi szinten szeretek még méhészkedni, 15 évesen kaptam az első méh családomat. Azóta nagyon sokat tanultam kedves barátomtól, és elég szép eredményeket értünk el a méhészetben egymást segítve. 

Magamról a játékban (5-10 mondat minimum)

Matteo D Marcello a becsületes nevem. Firenzében születtem (olaszország), jelenleg 28 éves vagyok. Már gyermek korom óta érdekeltek a fegyverek. Mindezek hatására Firenzében a katonai egyetemen végeztem mint Fegyverműszerész technikus. Mindezek után 26 éves koromban csatlakoztam a Olasz hadsereghez, mint fegyverműszerés technikus és ezálltal volt lehetőségem különböző fegyverek és hadi technika kipróbálására és elsajátítására. Mindezek után még a hadseregben letettem a pilóta vizsgát mivel a repülés is az életem egy része. Nemsokkal ezután Los Santosba költöztem, ahol elkezdtem érdeklődni még a zene iránt is. Sikeresen találtam is egy klubbot, pontosabban a Alhambra Night Club-t. Így egy sikerek és híres klubb életében vehetek részt. Mindezek mellett még élményrepüléseket is szoktam szervezni a városban.

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

IMG_0633.jpg

Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

IMG_0634.jpg

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?

Az adminisztrátor feladata a szerveren való rend fenttartás illetve a segítségnyújtás és a megfelelő szankcionálás szabálysértések esetén. Adminisztrátor ként fontos a igazságos döntés, fontos mindkettő felet meghallgatnia és fontos, hogy csak kizárólag a megfelelő bizonyítékokkal döntsön.

Aktivitási idő:

Napi 2-3 óra (ami persze lehet változó is a munkám végett) hétvégente akár 5-6 óra

Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki!

A csapatmunka a legfontosabb kritérium egy szerver életében. Hisz ha nincs meg a megfelelő összhang a adminisztrátorok között vagy akár a játékosok között. Fontos a feladatok teljesítésében, legyen az bármi. Fontos a összhang a adminisztrátorok között, hiszen együtt dolgoznak.

Miért pont téged válasszunk?

2019-ben regisztráltam a szerverre, és eléggé kitapasztaltam, illetve nagyon megszerettem ezt a kis közösséget. Fontos az is, hogy úgy érzem szeretnék végre én is segítséget nyújtani a játékosoknak, illetve munkámmal besegíteni a további adminisztrátoroknak.

Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Mivel régóta játszom itt nagyon megszerettem ezt a szervert és kiszeretném magam próbálni egy fentebbi pozícióban, ahol kitudom adni a álltalam nyert tapasztalatokat  a játékosoknak, és szeretném segíteni a NextGaming AT munkáját.

Pozitív tulajdonságok: (minimum 4)

- jófej

- humoros

- segítőkész

- becsületes

Negatív tulajdonságok: (minimum 4)

- néha goromba

- néha flegma

- szétszórt

- néha csúnyán tudok beszélni

Köszönöm, hogy el olvastad! 

Készítette: FrozeN

• Like 3

• Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.