Stella Henderson Létrehozva: Március 17, 2022 Megosztás Létrehozva: Március 17, 2022 Panasztevő játékos IC neve: Stella Henderson Panaszra tett játékos IC neve Nagy Lajos Panasz oka: DM Bizonyíték (videó, kép, log): Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Willis Hozzászólva: Március 17, 2022 Megosztás Hozzászólva: Március 17, 2022 Vállalom, én voltam, elnézést kérek, felidegesített a szerver 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Walker Laura Hozzászólva: Március 17, 2022 Megosztás Hozzászólva: Március 17, 2022 Ezek után akkor válald a felelőséget is. Gratulálok hozzá. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stella Henderson Hozzászólva: Március 17, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Március 17, 2022 Attól, hogy felidegesít a szerver nem ad okot hogy random forgalmas helyen le lőj 2 játékost. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Willis Hozzászólva: Március 17, 2022 Megosztás Hozzászólva: Március 17, 2022 3 perce, Alessandra Clariss said: Ezek után akkor válald a felelőséget is. Gratulálok hozzá. MOndtam egy szóval h nem vállalom? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Március 17, 2022 Megosztás Hozzászólva: Március 17, 2022 Sziasztok! Én fogom bírálni ezt a Pk-t! Látom már megtörtént a válasz adás. Nagy Lajost 120 perc Adminjailel szankcionálom Forgalmas Helyen való DM indokkal! A Panaszkönyvet Zárom és Helyezem! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések