Jack Carmen Létrehozva: Március 24, 2022 Megosztás Létrehozva: Március 24, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? - Tuzson Szabolcs - Hány éves vagy? - 18 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-3, abból a hívásokra ki tudok menni, vagy ha kötelező duty idő van. - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Még nem > Miért ezt a frakciót választanád? < Sohasem voltam frakcióba, úgy érzem a taxi egy jó választás első frakciónak. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Nem > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Erdélyben élek, sofőr sulit csinálom! Suli melett, a tanulásra is időt fordítok! Szabad időmben itt MTAzok nálatok, lassan 2-3 hónapja, és haverokkal járok ki a városba, kajálni vagy esetleg iszogatni! Ez az első RP szerver amelyiken játszok, osztálytársam ajánlotta fel, hogy nyugodtan jöhetek ide fel játszani, mivel bejött maradok! > IC Rész Jelentkező neve: - Jack Carmen - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1998 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Jessica Barlow - Jelentkező apjának neve: - Oliver Carmen - Előző munkahelye(i): - Olajfinomító, Járműszállító - Rendelkezel jogosítvánnyal? - Természetesen! - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Csapat munkában könnyebb dolgozni! Fel lehet oszatani a szerepeket, ha éppen egyikünk nem ér rá, elmehet a másikunk hívásra... vagy éppen fordítva. A csapatmunka, az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb dolog egy munkahelyen. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Jack Carmen vagyok, 1998-ban születtem a Los Santosi korházban! Szüleiem neveltek fel! Eléggé módos családban növekedtem, megvolt minden ami kellett! 18Éves koromban, elkezdetem dolgozni Olajfiomítóként és leraktam a jogsit! Később Járműszállító munkára jelentkeztem, az valahogy jobban megérte! Rövidebb idő alatt több pénzhez juttam hozzá! Megvettem az első autóm, és ingatlanom! Mára ezekkel büszkélkedhetek a városban! Úgy éreztem kell egy másik munka, ezért most Taxisnak akarok jelentkezni! Remélem felvesznek és itt tudom tovább folytatni az életem a városban! - 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jockey. Hozzászólva: Március 24, 2022 Megosztás Hozzászólva: Március 24, 2022 Szia! A szerveren való RP-det még kell csiszolni, de azonkívül én még mást nem tapasztaltam veled kapcsolatban. A lap amit itt összedobtál, az remek. Szerintem egy esélyt te is érdemelsz, és a Taxi egy remek választás első frakciónak! A lapodat TÁMOGATOM!! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jack Carmen Hozzászólva: Március 24, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Március 24, 2022 Köszönöm meg próbálok mindent ki hozni magamból 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brown Zorn Hozzászólva: Március 26, 2022 Megosztás Hozzászólva: Március 26, 2022 Tisztelt Jack Carmen! Örömmel értesítjük, hogy jelentkezése elnyerte tetszésünket, és ezért a továbbiakban szeretnénk Önt személyesen is megismerni! Kérem keressen fel a betanítás miatt. Brown Zorn Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések