Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Jack Carmen - Los Santosi Taxitársaság

Jack Carmen

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Tuzson Szabolcs -
Hány éves vagy?
- 18 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 2-3, abból a hívásokra ki tudok menni, vagy ha kötelező duty idő van. -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Még nem >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Sohasem voltam frakcióba, úgy érzem a taxi egy jó választás első frakciónak. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Nem >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Erdélyben élek, sofőr sulit csinálom! Suli melett, a tanulásra is időt fordítok! Szabad időmben itt MTAzok nálatok, lassan 2-3 hónapja, és haverokkal járok ki a városba, kajálni vagy esetleg iszogatni! Ez az első RP szerver amelyiken játszok, osztálytársam ajánlotta fel, hogy nyugodtan jöhetek ide fel játszani, mivel bejött maradok! >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Jack Carmen -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos 1998 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Jessica Barlow -
 Jelentkező apjának neve:
- Oliver Carmen -
 Előző munkahelye(i):

- Olajfinomító, Járműszállító -

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- Természetesen! -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Csapat munkában könnyebb dolgozni! Fel lehet oszatani a szerepeket, ha éppen egyikünk nem ér rá, elmehet a másikunk hívásra... vagy éppen fordítva. A csapatmunka, az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb dolog egy munkahelyen. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Jack Carmen vagyok, 1998-ban születtem a Los Santosi korházban! Szüleiem neveltek fel! Eléggé módos családban növekedtem, megvolt minden ami kellett! 18Éves koromban, elkezdetem dolgozni Olajfiomítóként és leraktam a jogsit! Később Járműszállító munkára jelentkeztem, az valahogy jobban megérte! Rövidebb idő alatt több pénzhez juttam hozzá! Megvettem az első autóm, és ingatlanom! Mára ezekkel büszkélkedhetek a városban! Úgy éreztem kell egy másik munka, ezért most Taxisnak akarok jelentkezni! Remélem felvesznek és itt tudom tovább folytatni az életem a városban! -

• Like 1

Szia!
A szerveren való RP-det még kell csiszolni, de azonkívül én még mást nem tapasztaltam veled kapcsolatban. A lap amit itt összedobtál, az remek. Szerintem egy esélyt te is érdemelsz, és a Taxi egy remek választás első frakciónak! A lapodat TÁMOGATOM!!

• Like 1
  • Köszi 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.