weedy Létrehozva: Április 2, 2022 Megosztás Létrehozva: Április 2, 2022 (módosított) Sziasztok! Elhoztam nektek egy újabb szerver ötetletet a drogokról Eléggé nagy probléma az, hogy a drog kereskedelem nem megy a szerveren. Ez az illegális életet "élőkre" kihat. A drog kereskedelem a legnagyobb illegális tevékenység, az egész világon. Így gondoltam, hogy kellene neki életet teremteni a szerveren. Ugyanis páncélt tölt, viszont nem annyira szükséges, illetve csak ez miatt nem sokan használják. Így egy pár "effekt"-nek mondható dologgal fel kellene őket ruházni, hogy legyen még plusza, és legyen szüksége az embereknek. Mindegyik fajta drognak meglenne a saját képessége. Pl: Joint éhséget/szomjúságot megszünteti, vagy csökkenti azt, hogy lassabban éhezzen/szomjazzon a karakter, a heroinpor növelné a staminát heroinos fecskendő csökkentené a kapott sérülést vagy pedig más hasznos effektet adna. Ezeknek a károsszerek fogyasztása után pedig adhatna egy émelygő effektet amint ki megy belőle a hatás. Aki pedig rendszeresen fogyasztja pl három napon keresztül minden nap használja, az meg függővé válna, így a hatása is tovább hatna. Aki meg egy héten keresztül minden nap fogyasztaná, annál pedig függőség alakulna ki, azaz ha egy hétnél tovább nem szedi, egy-két napig, néha-néha kapna egy émelygés effektet. Edited Április 2, 2022 by Drett Burns 8 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Április 2, 2022 Megosztás Hozzászólva: Április 2, 2022 Szia ! Igen, fontos szempont lenne az illegálnak, hogy valamilyen formában kellő dolog legyen a drog. Ugyanis rengeteg RP formát tudna ki alakítani. Illegálnak, legálnak, és még hasznos is lenne akár civil számára. Teljes mértékben Támogatom! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jockey. Hozzászólva: Április 2, 2022 Megosztás Hozzászólva: Április 2, 2022 Hali! Én annyit fűznék hozzá, hogy IRL is van olyan, hogy a Canabis-t használják orvosi célokra is, esetleg a marihuana-t is. Szóval tényleg hasznos lenne akár civilek számára is! Szóval teljesen TÁMOGATOM! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Április 24, 2022 Megosztás Hozzászólva: Április 24, 2022 csácsá. Örülnék ha megvalósítanák az ötleted, nagyon nincs kereslet az illegálra, nekem is ott rohad a sok drog, semmi kereslet rá. TÁMOGATOM! 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 25, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 25, 2022 Summer Updateben kaptak a drogok több funkciót, effektet. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések