Jump to content

Owen Redneck pályázata.

Owen Grayson

Ajánlott bejegyzések

Frakcióról:

4E147842-3A3D-4ACD-88DE-B456933DE96C.jpg

OOC rész: 

Sziasztok Sanyi vagyok. Páran már ismerhettek. Élet történetemről, 18 leszek a nyáron, nemsokára végzős autószerelő leszek. Hobbijaim közé tartozik ugye az autószerelés is egyben, vagy a motorozás, mellette meg ugye az MTA. Általában ezen az egy szerveren vagyok a legtöbbet elérhető, máshol már igazából nem is játszok, csak itt. Tanulmányi átlagom nem a legjobb, nem is a legrosszabb, kettő közti állapotban van. Szerveren rengeteg időt eltöltöttem már, rengeteg illegális frakciót jártam már meg itt, és szinte az össze legális FK-t is megjártam már. Volt szerencsém egy kis időre a BOF.MC-t is vinni.  

IC rész:

Owen Grayson egy középkorú, ápolatlan férfi. 1981- ben született. Fiatal korában sokat motorozott és vadászott mosómedvékre, rókákra és egyéb állatokra. Ezt elérhetővé részeges apja tette aki rendszeresen hordott haza fegyvert a házhoz. Miközben ittas állapotában bealudt a kanapén TV-t nézve, Owen a helyzetet kihasználva elvitte az apja fegyvereit játszani. Későbbiekben lehetősége nyílt apja terepjáróját is elvinni egy két körre. Ennek köszönhetően fegyver és a terep autók/motorok szerelmesei lett. így idősebb korára rengeteg mindennel foglalkozott már mint PL.: fegyver árusítás, kábítószer kereskedelem, vagy csak szimpla gyilkosságokban. Fogták már el kábítószer csempészetért is, de sose állították meg. Sose öltözött márkás vagy méreg drága ruhákba, inkább tanyasi ruhákba öltözve. Los Santosba tevékenykednek leginkább, drog termesztésével egy farmon. 

UCP:

https://imgur.com/a/KIxCFSv

Mióta RP-zel?: 

Lassan 2 éve, hogy játszok roleplay világában. Megfordultam már pár szerveren, szereztem ott is némi tapasztalatot. Az elmúlt időkben leginkább csak erre a szerverre fókuszáltam/fordítottam időt.

Skinek:

https://www.gtainside.com/en/sanandreas/skins/144200-rednecks-skin-pack

HQ és mappolás:

https://imgur.com/bkHB1XP

https://www.mediafire.com/file/d5vk3qukterkv9u/sanyihq.rar/file

Kérni kivánt frakció járművek:

-2.DB Ford e150

-2.DB Sanchez 

-1.DB Ford Raptor

Frakció besorolása:

-Banda

Játszott percek:

-60000

Milyen tapasztalataim vannak leaderség téren:

Voltam már alleader, és rövid időre leader, tudom, hogyan kell normálisan vezetni az embereket. Megvan a kellő komolyságom, néhol tudok ,,laza'' és néhol tudok szigorú is lenni. 

Céljaim a frakcióval:

-Több embert megismerni

-Valami új dolgot behozni a szerverre 

-Egy jó baráti közösséget és kitartó csapatot össze hozni

-Több RP mint rivális bandáknak, maffiáknak és a rendőrségnek

Edited by Owen Grayson
  • Like 2

Szia!

Tekintettel az illegális FK-k hiányára a szerveren, valamint a minimális RP lehetőségekre a szerveren, így nagyon örülnék annak, ha elfogadnák ezt a pályázatot!
UCP-d egészen jó, tapasztalatod megvan hozzá, láttalak már RP-zni, és tudom azt, hogy alkalmas vagy egy FK vezetésére! Szorítok neked, remélem avathatunk egy új illegált a szerveren! ;)
A lapodat TÁMOGATOM!

• Like 1
  • Köszi 1

Szia! A lapod formázásilag nincs a topon, javaslom, hogy kicsit még ezen módosits és gondolkodj. Jelenleg a szerveren van egy MOB, egy Maffia, és egy Banda, azaz 3 illegális frakció. Tudom, hogy mindig van asay-ezve is, hogy nyitva vannak, de pl legális FK-ba meg ember hiány van. Tudtommal, ti pont a The Ruiz Clan-ból váltatok ki, ami azért érdekes, mert így lesz két kisebb FK (ha ellesz fogadva) és nem egy nagy. (Tudom, tudom, hogy akkor ott lesz a rivalizálás, stb, de ezt szerintem mondjuk a MOB-bal/Maffiával megteszitek, másikkal meg jóban vagytok, ugyanaz a mese, de ez csak az én véleményem) Tartalmilag jól kidolgozott, és ismerlek is annyira, hogy tudjam, valóban képes lennél elvezetni egy Frakciót. Ha megformázod valami nagyon ütősre a lapot, amit a vezetőségnek fájna elutasítani, akkor Támogatom. Jelen formában, tekintve az előbb felsoroltakra nem tudom támogatni, de nem is ellenzem, egy szóval Tartózkodom a vélemény nyílvánítástól.
Mindenesetre sok sikert!

• Like 2
  • Köszi 1

17 órája , Engi said:

Szia! A lapod formázásilag nincs a topon, javaslom, hogy kicsit még ezen módosits és gondolkodj. Jelenleg a szerveren van egy MOB, egy Maffia, és egy Banda, azaz 3 illegális frakció. Tudom, hogy mindig van asay-ezve is, hogy nyitva vannak, de pl legális FK-ba meg ember hiány van. Tudtommal, ti pont a The Ruiz Clan-ból váltatok ki, ami azért érdekes, mert így lesz két kisebb FK (ha ellesz fogadva) és nem egy nagy. (Tudom, tudom, hogy akkor ott lesz a rivalizálás, stb, de ezt szerintem mondjuk a MOB-bal/Maffiával megteszitek, másikkal meg jóban vagytok, ugyanaz a mese, de ez csak az én véleményem) Tartalmilag jól kidolgozott, és ismerlek is annyira, hogy tudjam, valóban képes lennél elvezetni egy Frakciót. Ha megformázod valami nagyon ütősre a lapot, amit a vezetőségnek fájna elutasítani, akkor Támogatom. Jelen formában, tekintve az előbb felsoroltakra nem tudom támogatni, de nem is ellenzem, egy szóval Tartózkodom a vélemény nyílvánítástól.
Mindenesetre sok sikert!

Van némi igazság abban amit mondtál! Viszont abba a részbe bele tudnék kötni hogy az minusz lenne a legális frakciók létszámát tekintve, ha lenne egy ilyen frakció.

Aki akar az tudna menni bármilyen legális frakcióba, és ha ez az FK létrejönne, akkor is tudna. Minden playernek szíve joga hova megy. De ha lenne egy ilyen fraki, lehetséges hogy valakinek tetszene és oda jelentkezne akinek mondjuk a PD nem jön be.

• Like 1

3 órája , Peter Hicks said:

"Volt szerencsém egy kis időre a BOF.MC-t is vinni."

Te voltál, aki átvette pár napra, majd leadta, hogy ez nem megy?

Szia. Igen én voltam aki egy pár nap után leadta. Van benne igazság hogy magam nem tudtam vinni, nem tudtam senkire rá bízni. Másik ok amiért leadtam pedig a magán élet miatt volt, rengeteg munkám adódott ami miatt kevesebbet tudtam volna emberekre és frakcióra szánni. Ez így idővel megoldódott, van most is munka, természetesen de nem annyi, tudnék a frakcióra időt szánni.

• Like 1

• Szuperadmin

Szia! Hogy szebb legyen a pályázat azt az imgur linket nem ártana beilleszteni, mint kép, nem pedig mint link. (Ezen kívül nem ártana kicsit bővíteni az IC, és OOC részen)

Ezeken felül valamilyen szinten alkalmas lennél a leaderi posztra, mivel nem hiába voltál a BOF-ba alleader, ráadásul nem is olyan kevés ideig. Viszont konkrétumot nem tudok mondani, így TARTÓZKODOM.

• Köszi 1

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.