Jump to content

Donald Cartwright jelentkezése az autómentőkhöz

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< Bor Gergely >    
Hány éves vagy?
< 16 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< Naponta 4 órát tudnék fent lenni és ebből 3 órát tudnék a frakcióra szánni. >

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? 
< Nem, még nem voltam se itt, se máshol frakcióban. >

Miért ezt a frakciót választanád?
< Láttam, hogy ez a frakció viszonylag inaktív, főleg a késő esti és hajnali órákban, ezen én tudnék segíteni. >

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Igen, van TS-em és mikrofonom is. >

Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Bor Gergely vagyok, Pesten, a Honvéd kórházban születtem. Szabadidőmben szeretek fallabdázni, biciklizni és persze számítógépes játékokkal játszani.
Már óvodás korom óta szoktam játszani online játékokkal, így ezen területen nagy tapasztalatom van. Barátaimmal sokszor játszunk együtt a szerveren és habár még nem voltam frakciótag,
úgy gondolom, hogy képes vagyok ellátni a frakció követelményeit. Alapvetően egy magabiztos, gyorsan tanuló ember vagyok. >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Donald Cartwright -

Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos Medical Hospital 1989 -

Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Margareth Wilhelmy -

Jelentkező apjának neve:
- James Cartwright -

Előző munkahelye(i):
- Los Santos Vízimentő -

Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat)
- Egy olyan frakcióban, mint a Los Santos Autómentő Vállalat szerintem fontos az együttműködés, hogy effektíven el tudjuk látni a ránk bízott feladatokat. -

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Donald Cartwright, a soktagú Cartwright család másottszülött gyermeke. Mindig is irigyelte nagybáttyát, Thomast, mert a szülei mindig neki vették meg az új ruhákat
és játékokat. Amikor összeverekedtek, még ha Thomas kezdte is, Donald volt az, aki szobafogságot kapott.
A szülővárosában, Los Santosban járta ki mind az Általánost mind a Középiskolát. Iskolában voltak tanulási 
nehézségei, de ennek ellenére sikeresen leérettségizett és megszerezte az autómechanikus szakmát. Már kiskora óta érdekelték őt az autók és annak működési elvei.
Az egyik játékautója, amit 3. születésnapjára kapott, máig nála van mindig, és ki sem mozdul ha nincs a zsebében a kocsi.
Eddig vízimentősként dolgozott, de elhatározta, hogy teljesíti álmait és egy jobban fizető munka után néz, ahol tudja hasznosítani a megszerzett szakmát. -

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.