Thomas Létrehozva: Augusztus 16, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 16, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Kaszala Norbert > Hány éves vagy? < 15 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 3 > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Nem > Miért ezt a frakciót választanád? < Láttam hogy ez a frakció kicsit inaktív, és én mindig ott tudnék lenni Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Kaszala Norbertnek hívnak, Nagykőrösön élek, rendészeti szakon tanulok a nagykőrösi Arany János Református Gimnázium-Szakgimnáziumés Kollégiumban. Lassan három éve játszok játékokkal és nem olyan rég találtam rá erre az rp szerverre. Általában a barátaimmal szoktam játszani különböző játékokat. > IC Rész Jelentkező neve: < Thomas Cartwright > Jelentkező születési helye, ideje: < 1988.01.24, Los Santos > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Margareth Wilhelmy > Jelentkező apjának neve: < James Cartwright > Előző munkahelye(i): < Vizimentő, Pizzafutár > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Egy csapatban az együttműködés és az összetartás az nagyon fontos. Ezek nélkül szerintem egy cég se működhet olyan jól. Én azt gondolom magamról, hogy eléggé jól tudok csapatban dolgozni. > - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Thomas Cartwright vagyok, 31 éves, 4 testvérem van Donald, Chris, William és George. Los Santos-ban születtem 1988 Január 24.-én. Sikeresen elvégeztem az általános iskolát, gimnáziumot majd Autószerelői Főiskolát végeztem. Eddig vízimentőként és pizzafutárként dolgoztam, hiszen nem találtam még megfelelő munkahelyet. Láttam ezt a lehetőséget, hogy itt talán eltudnék helyezkedni, hiszen ezt tanultam. A családomban az apukám autószerelő volt, csak sajnos hamar meghalt és nem tudtam. Gyorsan hozok jó döntéseket és precízen elvégzem a munkám. > Edited Augusztus 16, 2019 by b00sted_animal Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.08.17. 18:00 vagy 2019.08.18. 18:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések