Jump to content

Dragiii AdminTGF - NextGamingTDMA

Ajánlott bejegyzések

Mesélj magadról pár szót: Istvánnak hivnak. 14éves vagyok. 2.4éve játszok TDMA szervereken. 3éve rpzek. 5 éve MTA zok
Hogy hívnak: Istvánnak.
Hány éves vagy: 14
Hol tanulsz: Általános iskola(7.osztály)
Mi a hobbid: MTA,Biciklizés.
Bármi egyéb, ami a való életben téged leír: Egy átlagos falusi srác.
Az előéleted: Sokan kedvelnek engemet IRL.
Némítások: nem volt
Kitiltások: nem volt
Játszott percek: 51
Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata?: segiteni a játékosoknak,figyelni a szabály szegőket.
Itt részletesen írd le, hogy egy GameAdminnak mi is a dolga a NextGaming TDMA-n, amit minden egyes szolgálat alkalmával tennie kell.
Aktivitási idő:Figyelni a játékosokat.
Fejtsd ki, hogy mikor érsz rá, és mikor nem, így jobban tudunk kalkulálni azzal, hogy mikor ki lesz szolgálatban.
Mi a véleményed a csapatmunkáról?: Hétköznap kb 3-4ora, hétvégén KB egésznap.
Itt arra vagyunk kíváncsiak, hogy miképpen képzeled el a csapatmunkát, ami az adminisztrátori feladatok elvégzése során sokszor jelen van, és erre a készségre szükséged is lesz.
Miért pont téged válasszunk?: Kedves,udvarias srác vagyok.
Indokold meg, hogy Te miért lennél jó választás a Vezetőség számára, ha éppen Téged választanak.: Szeretek viccelődni. Szeretem ugyan úgy komolyabbra forditani a dolgokat.
Miért jelentkeztél adminisztrátornak?: Szeretnék a játékosokon segiteni.
Mi/ki az ami motivált Téged arra, hogy jelentkezz?: Megtetszett nekem ez a szerver, és azt mondom hogy adok neki egy esélyt.
Pozitív tulajdonságok: Kedves vagyok,udvarias vagyok,szeretek segiteni.
Írj legalább 4 jó tulajdonságot Magadról, ami rád jellemző.: Kedves vagyok,udvarias vagyok,szeretek segiteni.
Negatív tulajdonságok: Ha anyáznak azért harapok, nem szeretem hogy ha valaki szid valakit, Nem szeretem ha engemet szidnak,nem szeretem ha SKzik valaki MTA ba.
Írj legalább 4 rossz tulajdonságot Magadról, ami rád jellemző.: Ha anyáznak azért harapok, nem szeretem hogy ha valaki szid valakit, Nem szeretem ha engemet szidnak,nem szeretem ha SKzik valaki MTA ba.

Szia! A lapod több kivetnivalót tartalmaz. 
1. Formázatlan. Semmi formája, nincs, rossz még csak olvasni is.
2. Tele van nyelvtani és helyesírási hibával. Ha igazán adminszeretnél lenni, inkább nézesd át a szöveget egy helyesírás ellenőrző programmal, még mielőtt beküldöd.
3. 

2 órája , Dragika14 said:

Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata?: segiteni a játékosoknak,figyelni a szabály szegőket.

(A mondatot mindig nagybetűvel kezdjük.) Ha nagyon rövidre akarjuk foglalni, tényleg ez egy admin legfőbb feladata, de úgy néz ki nem olvastad el ezt a mondatrészt.

Itt részletesen írd le, hogy egy GameAdminnak mi is a dolga a NextGaming TDMA-n, amit minden egyes szolgálat alkalmával tennie kell.

RÉSZLETESEN. Nem 2 szóban. Részletesen!

4.

Fejtsd ki, hogy mikor érsz rá, és mikor nem, így jobban tudunk kalkulálni azzal, hogy mikor ki lesz szolgálatban.
Mi a véleményed a csapatmunkáról?: Hétköznap kb 3-4ora, hétvégén KB egésznap.

Úgy őszintén, mielőtt beküldted a lapot, átolvastad egyáltalán?
5.

Nem is válaszoltad meg ezt az utóbbi kérdést. Mi a véleményed a csapatmunkáról? A lapodban erre nem tértél ki.

6.

Miért pont téged válasszunk?: Kedves,udvarias srác vagyok.

Ez pozitív dolog, de ezek inkább pozitív tulajdonságok. Itt inkább arra térj ki, hogy milyen tapasztalataid vannak, vagy ha nincs tapasztalatod, akkor mond el, hogy nincs, de nagyon szeretnél admin lenni, és minden tőlled telhetőt megakarsz tenni ezért. Próbáld eladni magad, győzd meg a vezetőséget.

7.

Indokold meg, hogy Te miért lennél jó választás a Vezetőség számára, ha éppen Téged választanak.: Szeretek viccelődni. Szeretem ugyan úgy komolyabbra forditani a dolgokat.

Egy admintól a komolyság nagy elvárás. Nyílván egymás között lehet néha poénkodni, de amikor a szerveren vagy, ott a komolyság jellemezzen. Utóbbi mondatot, pedig nem is bírom értelmezni. "Szeretem ugyan úgy komolyabbra fordítani a dolgokat." Kifejtenéd, hogy ez mit jelentene?

8.

Pozitív tulajdonságok: Kedves vagyok,udvarias vagyok,szeretek segiteni.
Írj legalább 4 jó tulajdonságot Magadról, ami rád jellemző.: Kedves vagyok,udvarias vagyok,szeretek segiteni.

Első észrevétel: Duplán írtad le a tulajdonságaidat.
Második hiba: Akár hogy is számolok, ez csak 3 pozitív tulajdonság.
9.

Negatív tulajdonságok: Ha anyáznak azért harapok, nem szeretem hogy ha valaki szid valakit, Nem szeretem ha engemet szidnak,nem szeretem ha SKzik valaki MTA ba.
Írj legalább 4 rossz tulajdonságot Magadról, ami rád jellemző.: Ha anyáznak azért harapok, nem szeretem hogy ha valaki szid valakit, Nem szeretem ha engemet szidnak,nem szeretem ha SKzik valaki MTA ba.

Itt ugyancsak duplán val leírva. 
Az, hogy nem szereted, ha valaki SK-zik, az nem negatív tulajdonság, azt senki nem szereti. A másik 3 negatív tulajdonságod, pedig hellyel közel ugyanaz. 

Összeségében én ezt a lapot nem tudom támogatni. Inkább töröld ki és írj egy teljesen egy új lapot, amit nem csak összecsapsz. Mindenesetre sok sikert!

Edited by Engi
  • Like 1
  • Köszi 1
  • Szomorú 1

• 3 months later...
  • Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.