Pisti445 Létrehozva: Május 15, 2022 Megosztás Létrehozva: Május 15, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? - Horváth István Mihály - Hány éves vagy? - 13 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra száni? - 1 2 órát hétvégén 5 6 - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Nem > Miért ezt a frakciót választanád? < Mert nyugodt és nem kell rohani > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Nem > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Egy kedves barátságos srác vagyok.Szeretem a számítógépes játékokat.Azok közöl a kedvencem a mta.Azon belül a nextgaming szerver.Nagyon szeretem a kutyákat.Szeretek sportolni. > IC Rész Jelentkező neve: - Horvath steve - Jelentkező születési helye, ideje: -los Santos 1995 06 07 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Toth Julianna - Jelentkező apjának neve: - Horvoth steve- Előző munkahelye(i): - autó szállító,vas feldolgozó - Rendelkezel jogosítvánnyal? - igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Az egy jó dolog.Könyebb vele a munka.De vannak olyan emberek akik nem tudják mi az. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Horvath steve vagyok. Egy 27 éves srác.Szeretem a munkám.Kedves vagyok másokkal.És nagyon szeretek vezetni.Az embereken is szeretek segíteni mert az egy jó dolog.Szeretem az autókat és a motorokat.kb 3 napja vagyok a városba.Sokat sportolók.És sosem fogyasztók alkoholt. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jockey. Hozzászólva: Május 16, 2022 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2022 Kedves Jelentkező! Sajnálattal értesítem, hogy lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így ELUTASÍTÁSRA került! ((Több kivetnivaló is akad a lapodban, pl.: Helyesírás, nem megfelelő kitöltés, várj legalább 1 hetet az ismételt jelentkezéssel!)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések