Pjotr Motka Létrehozva: Május 23, 2022 Megosztás Létrehozva: Május 23, 2022 IC/InGame neved: <Silvia Carmen> A ban időpontja: < 2022-03-25 17:16:54 > A ban oka: < Bugkihasználás, jailek sokasága > A ban időtartama: < 2037-03-25 17:16:54 > Admin neve, aki bannolt: < Laci > Miért szeretnéd az unbant? < Szeretném veterán playerként visszatudni magam a szerver történetébe, ez által kedvet hozni a másik játékosokkal szemben, megfelelő RP szituációkra! Megbántam, amit tettem, hiányzik a szerver! Magyarázkodni nem szeretnék az első pillanattol bevalottam mindent! UI:Tudom hogy ez az ezelőtti lapom, viszont az indokom továbbra sem vátozott, ha ujra kellene irjam is ezt írnám, maximum 2-3 szó változásával!> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Május 24, 2022 Megosztás Hozzászólva: Május 24, 2022 Szia! Az alábbi feltételekkel feloldom a kitiltásodat: Bármilyen AJ vagy kitiltás esetén permabant osztok. Amennyiben bármelyik admintól negatív visszajelzést kapok, szintúgy visszakerül a ban. Kérlek igyekezz figyelni a mindenféle szabályszegés elkerülésére, illetve az OOC stílus megfelelőségére. Várunk vissza a szerverre! Z/H 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések