Raymond West Létrehozva: Július 17, 2022 Megosztás Létrehozva: Július 17, 2022 (módosított) OOC önéletrajz: Bíró Milánnak hívnak 14. életévemet töltöm be. Magyarországon Vásárosnaményban élek, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében szüleimmel és 1 testvéremmel. Fejletteb tanulmányaim a Természetismeret, Matematika. Szüleim mindenki az OMSZ-nél dolgozik illetve a családomnak Kisvárdán van egy rendelője. A rendelőt és a Vásárosnaményi mentőállomást édesanyám vezeti. Hobbim általában a kertészkedésről szól illetve nagyon sokat járok a városban/országban, illetve a gépezés amit már kevesebbet csinálok főleg a mai árakkal szemben. IC önéletrajz: Engelbert Martinez-nek hívnak 30 éves vagyok. San Fierro-ban születtem és jelenlegi évemet Los Santosban töltöm. Nehéz gyerekkoron vagyok túl ugyanis 5 éves koromban az édesapámat, 13 éves koromban az édesanyámat veszítettem. Önálló életet kellett felépítenem mert nagy szüleimmel nem tartottam a kapcsolatot. Los Santosba jártam egészségügyi egyetemre a Johnson egyetemre. Hoztam egy döntést ideáig jutott az életem remélem nem fogom hamar életemet veszíteni és kitudok egy szép életet alakítani feleséggel/gyerekkel, családot létrehozni és ebben az időben visszatérni a normál kerékvágásba. Hányszor voltál adminjailben/bannolva miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-ről! https://imgur.com/a/Gdcjo4J Frakció felépítése: Rangok: (Legkisebbtől a legnagyobbig) OOC/Admin --- Próbaidős Ápoló (alap egészségügyi RP szabályok) --- Ápoló (kéztörés alapjai) --- Szakápoló (újraélesztési folyamat) --- Főápoló (gyors reakció hívásra gyors kiérkezés) --- Mentőápoló ( artiológia) --- Mentőszakápoló (nagyobb próbatételek próbababán) --- Mentőfőápoló (belemerülünk a komolyabb esetekbe) --- Mentőtiszt (gyors ellátás) --- Orvos (mihamarabbi segítségnyújtás) --- Szakorvos (normális vezetés nem mint az őrült) --- Főorvos (tanuljuk meg a MOK egység használatát és nagyobb egészségügyi RP-k) --- Mentőorvos (normális ellátás MOK egységben) --- Kórházigazgató-helyettes (maximum 2 lehet nagyobb RP tudással) --- Kórházigazgató (egy lesz de ez még változhat). Igazgató/igazgató helyettes, kilétük: 1 Kórházigazgató, 1 Kórházigazgató-helyettes. Kórházigazgató --- Engelbert Martinez, Kórházigazgató-helyettes --- Amo Rossi Egyebek: --- Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni: Egy normális közösség kialakítása, egy nagyobb player szám elérése. Szeretnék rengeteg event-et elérni ebben a frakcióban ezzel is növelni az emberek kedvét a szerverhez/frakcióhoz. Sok programot tervezek a közeljövőben amit nem szeretnék spoiler-ni, illetve a helyettes barátommal meg szeretném beszélni de 2 hetente lenne olyan event-k hogy a frakció tagok között kisorsolunk 50.000 dollárt a frakció számlájáról amit én és a helyettes áll. Egy nagyobb player szám/szerverközösség elérése egy szórakoztató közösség létrehozása. (Tervezünk minden hétre ha minden jól megy és lesz player körülbelül 2 event-t). Miért pont ezt a frakciót választanád? Szeretnék egy jó közösséget kialakítani illetve a való életben a családom ebből a szakmából épül fel (nagyszülő, szülő stb.). Szeretnék egy normális közösséget létrehozni és egy jó szórakozást alakítani. Szerinted milyen szerepe van az OMSZ-nek a szerveren? Az OMSZ-nek a szerveren nagyon fontos szerepe van, pl. ha üldözés van a rendőrségnek és valaki lesérül nekünk készenlétben kell lenni és gyors/sikeres ellátást kell nyújtani nekik, illetve a lakosságnak. A lakosság megőrzése érdekében szeretném ezt a frakciót választani. Miért téged válasszunk? Rengeteg szerveren vezetem ezt a frakciót és úgy érzem megérettem erre a feladatra. Segítőkész kedves ember vagyok nagyon néha bizonyos dolgokon szoktam magam felhúzni. Szeretnék ebben a frakcióban egy normális közösséget kialakítani. Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen Hol? Infinity Roleplay, Los Angeles Roleplay, Rövid ideig See MTA V2. Milyen frakcióé? OMSZ, Illegális frakció. Mennyi ideig? OMSZ -- Infinity Roleplay --- OMSZ Most is az vagyok, Los Angeles Roleplay --- OMSZ Most is az vagyok, illegál 2 hét (nem éreztem magamat jól az illegálban, legál szeretek lenni. See MTA V2 --- OMSZ 1-2 hónap. Edited Július 18, 2022 by Engelbert Martinez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Willis Hozzászólva: Július 17, 2022 Megosztás Hozzászólva: Július 17, 2022 (módosított) Szia! A pályázatból a jailek és a bannokról való képek hiányoznak, illetve a közelmúltban voltak olyan megmozdulásaid a szerveren, amiért a lapod NEM TÁMOGATOM! Edited Július 17, 2022 by Willis Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Raymond West Hozzászólva: Július 17, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Július 17, 2022 Wilis nem láttam a mintában az UCP kép kell-e. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Willis Hozzászólva: Július 17, 2022 Megosztás Hozzászólva: Július 17, 2022 Pedig benne van Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jockey. Hozzászólva: Július 18, 2022 Megosztás Hozzászólva: Július 18, 2022 Szia! A lapod önmagában nem rossz, de van kivetni való a formázás terén. Lehetne kicsit színesebb, és rendezettebb a lap, valamint ha javítod benne Willis által leírtakat, akkor tudok biztos véleményt mondani. Addig a lapodtól TARTÓZKODOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Július 18, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Július 18, 2022 Szia! A lapod tele van hibákkal. Formázás! Szörnyű, egyszerűen rossz ránézni, bántja a szememet. Tele van nyelvhelyességi és helyesírási hibákkal. Néhány példa: 21 órája , Engelbert Martinez said: illetve a gépezés amit már kevesebbet csinálok főleg a mai árakkal szemben. ...főleg a mai árak miatt. 21 órája , Engelbert Martinez said: éves koromban az édesanyámat veszítettem. ...veszítettem el. Értelmeznéd nekem ezt a mondatot? 21 órája , Engelbert Martinez said: Hoztam egy döntést ideáig jutott az életem remélem nem fogom hamar életemet veszíteni és kitudok egy szép életet alakítani feleséggel/gyerekkel, családot létrehozni és ebben az időben visszatérni a normál kerékvágásba. Ezt is elég nehezen tudom értelmezni, de ha jól értem hetente 2-szer 50.000$-t akarsz a frakciókasszáról kisorsolni? Ezt az ötletet gondold át jobban, ennyi pénzt semmi képpen ne ossz csak úgy szét! 21 órája , Engelbert Martinez said: Egy normális közösség kialakítása, egy nagyobb player szám elérése. Szeretnék rengeteg eventet elérni ebben a frakcióban ezzel is növelni az emberek kedvét a szerverhez/frakcióhoz. Sok programot tervezek a közeljövőben amit nem szeretnék spoilerezni, illetve a helyettes barátommal meg szeretném beszélni de 2 hetente lenne olyan eventünk hogy a frakció tagok között kisorsolunk 50.000 dollárt a frakció számlájáról amit én és a helyettes áll. Egy nagyobb player szám/szerverközösség elérése egy szórakoztató közösség létrehozása. (Tervezünk minden hétre ha minden jól megy és lesz player kb 2 eventet). 21 órája , Engelbert Martinez said: Szeretnék egy jó közösséget kialakítani illetve a való életben a családom ebből a szakmából épül fel (nagyszülő, szülő stb.). Szeretnék egy normális közösséget létrehozni és egy jó szórakozást alakítani. Okés, azt már felfogtuk, hogy szeretnél egy jó közöséget létrehozni, de akkor csak azért választod ezt az FK-t, mert a családodból mindenki OMSZ-es IRL? Ez mellékesen szép érv, és nemes hivatás a részetekről. Összeségében szerintem sokkal jobban szedd össze a gondolataid, sok mondat van amit ki se emeltem, de többször is fölöslegesen megismételted, vagy oda nem illő helyekre írtad le. Javítsd ki a felsorolt hibákat, és akkor még lehet, hogy jó lap lesz ez. Sok sikert hozzá! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 19, 2022 Megosztás Hozzászólva: Július 19, 2022 Kedves Pályázó! Lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így az elutasításra került! (A lap formázása gyenge (végig félkövér betűk és felsorolás, a tartalom helyenként el van csúszva) ; tartalmilag helyenként hiányos ; bizonyos dolgok ellentmondanak a Vezetőség nézeteivel ; sok nyelvhelyességi hiba) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések