Ran Jhonson Létrehozva: Július 18, 2022 Megosztás Létrehozva: Július 18, 2022 IC/InGame neved: < Ran Jhonson > A ban időpontja: < 2022-04-15 > A ban oka: < Frakciótulajdonok súlyos rongálása, adminminősítés, toxikus viselkedés forma (OMSZ) > A ban időtartama: < 15 év > Admin neve, aki bannolt: < Laci > Miért szeretnéd az unbant? < Szeretnék újra a szerveren játszani, lehet hogy hülyeséget csináltam viszont megbántam a dolgot. Az a sok eltöltött játék idő miatt nem hagyhatom ennyiben a szervert. > 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 19, 2022 Megosztás Hozzászólva: Július 19, 2022 Szia! Az a helyzet áll fent, hogy mikor a ban kiosztására került sor, eléggé csalódott voltam, mivel a szerveren a tevékenységed tényleg olyasmi volt, ami a szervert előre vitte, ezért is volt rossz érzés, mikor kiadtad ilyen formában a dühödet. Az UB-ra visszatérve: megadom, viszont a közeljövőben is számítok arra (az adminisztrátori csapattal együtt), hogy Te is igyekszel a szerverközösség milyenségének jobbá tételével, ahogy régebben is. Viszont mint mindig, most is osztok egy UB-val járó jailt, ami a Te esetedben 90 perc lesz. Várunk vissza! Z/H 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések