Jump to content

Die Rote Hand - Franz Muller - Dr Engelbert Jager

Terciusz

Ajánlott bejegyzések

• Szuperadmin

Die Rote Hand

Sziasztok! Attilának hívnak, nemsokára töltöm a 17. életévemet. Az OOC részt nem szeretném annyira részletezni, mivel a vezetőség, illetve a bíráló főadminok tudnak rólam mindent, amit kell. Amit úgy kiemelnék, hogy Békéscsabára járok iskolába, rendészeti tagozatos vagyok. Emellett segédedző vagyok egy kosárcsapatnál.

NextGamingen elért eredményeim
Ez volt az első RP szerverem, így nem tagadom, volt egy pár jailem, amiket jogosan kaptam. A szervert mikor kezdtem, nem nagyon tudtam RP-zni, így nem is nagyon RP-ztem, inkább az illegális lőfegyverekkel kereskedtem. Egyszer kaptam beajánlót az ORFK-ba, amivel éltem is, viszont kirúgtak, mivel megszegtem a szabályzatot elég súlyosan, ezt követően csatlakoztam az OMSZ-hez, ahol később leaderként tevékenykedtem tovább. Az OMSZ-t leadtam, mivel nem volt olyan sok RP, így csatlakoztam a Triád maffiába, ahol a későbbiekben alleaderi posztot töltöttem be, ezek mellett ebben a frakcióban lettem adminsegéd, dátum szerint: 2020.05.24. Itt beleuntam kicsit az illegállis életbe, így visszacsatlakoztam az ORFK-hoz, ahol elég sokáig voltam tag. 2021.01.28-án már adminként tevékenykedtem a szerveren a PD mellett. 2021.02.23-án kaptam meg az ORFK-t, amit a mai napig vezetek. Mindezek mellett elég sokszor, a mai napig segítek más frakciók vezetésében is. A vagyonomra különösebben nem szeretnék kitérni, mivel nem az a lényeg egy RP szerveren, meg a bíráló adminok sem azért fogadnák el a lapomat, mert tele vagyok. 
UCP képem.

IC rész
Franz Muller a becsületes nevem, 1980.10.27.-én születtem. Születésem után pár nappal apám lelépett, és azóta se láttuk anyukámmal. Anyukámat Lili Müller-nek hívják. Unokatestvéreimről, Dr Engelbert Jäger, és Lamber Jäger hollétéről sokat nem tudtam, csak Engelbertről tudtam, hogy a honvédség tagja. Kiskoromban mindig is katona akartam lenni, de ez 11.-ik osztályban megváltozott, ugyanis találkoztam az udvaron pár gyerekkel, akik kicsit megváltoztatták a gyerekkori álmaim. Felajánlottak nekem egy füves cigit, én meg éltem vele, megkóstoltam. Látták, hogy milyen bátor vagyok, így elhívtak iskola után az egyikük házába, ahol megmutatták, hogy honnan is van nekik az a cigaretta, meg hogy mennyi is van belőle. A kezembe nyomtak 5 db. füvescigarettát, és azt mondták, hogy passzoljam el. Eltelt egy-két nap, és elis passzoltam a cuccost, mikor mentem arra, hogy vigyem a pénzt láttam, ahogy a kommandósok ott álnak a haver háza előtt, és bilincsbe verve helyezik be a kocsiba őket. Ott pillantottam meg Engelbertet is. Gyors felvettem a nyúlcipőt, és elhúztam a csíkot onnan. Láttam, hogy csak az az 5 db. cigaretta elég sok pénzt hozott, így úgy voltam vele, hogy nem állok meg, és elkezdem én is termeszteni a cuccost. Ekkorra már kirúgtak az iskolából, mert rengeteget hiányoztam, és mindenből megbuktam. Hamarosan töltöttem a 18.-ik életévemet, mire betöltöttem anyám életét vesztette egy autóbalesetben. Mivel már elmúltam 18 nem küldtek árvaházba, hanem éltem tovább egyedül, így a rám maradt ház nagy részéből droglabort csináltam, és elkezdtem nagyba kereskedni. Olyan jól ment, hogy már a rendőrség is tudott rólam. Ekkor kaptam egy levelet Engelberttől, hogy utazzak el Los Santosba, mivel van egy bűnszervezetük, és szükségünk van egy ilyen emberre, aki a drogokkal foglalkozik. Mivel Engelbertéknek annyira nem ment jól az illegállis része a bűnszervezetnek, mint nekem, ezért kinevezetek az illegáll rész főnökének, ők meg vezetik mai napig a legális részét a bűnszervezetnek.

Sziasztok! Kun Rúbennek hívnak, de a szerveren mindenki csak Engi ként ismer. Ezt a részt nem szeretném túl bőven kifejteni, ugyanis akinek tudnia kell, az tudja, illetve mindenki utána tud nézni az adminlapomban akit érdekel. Pár hónapon belül lépem át 18. életévem küszöbét.  A Debreceni Szakképzési Centrum Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikumának 4. éves tanulója vagyok német két tanítás nyelvű gégyártástechnológiai gépész technikus szakon. Ebből már össze is lehet rakni, hogy nagyon vonzanak a járművek, mozgó alkatrészek, az elektronika, valamint a pneumatika. Hobbim terén sajnos csak a számítógépes játékokat tudnám mondani, amit őszintén szólva elégé bánok...

Tapasztalataim, szankcióim
Komolyabban 2020 Márciusában kezdtem el RP-zni nem ezen a szerveren, előtte csak videókból bővítettem a tudásomat. A szerverre Október 2.-án regisztráltam, és léptem fel előszőr, azóta aktív tagja vagyok az itteni közösségnek.  Nem sokkal később, megkaptam az OMSZ frakció vezetését, ami 3 hónapig működött a vezetésem alatt. Novembertől egészen Januárig tevékenykedtem adminsegédként a szerveren, azóta pedig az egyik adminisztrátor lettem, amit ezúttal is szeretnék még egyszer megköszönni, hogy bizalmat tanúsított felém a vezetőség, és reményeim szerint nem is csalódott. Múlt év júliusban kaptam meg az ORFK-t, amit jelenleg mint másod leader viszek. 
Bant és jailt eddig csak adtam, kapni még nem kaptam, remélem nem is fogok.
UCP képem.

IC rész
Dr Engelbert Jager-nek hívnak, 1980.09.28.-án születtem Münchenben. Apámat Hans Kristofer Jagernek hívják,  anyám kivoltárol sajnos nincsenek információm. Viszonylag nagy családban nevelkedtem 2 testvéremmel, édesapámmal és nevelőanyámmal. A testvéreimmel mindig is különleges kapcsolatot ápoltunk. Általános és középiskolás tanulmányaimat kiváló eredményekkel befejeztem. Jogosítványt 16 éves koromban szereztem, de a vezetés azóta se tartozik az erősségeim közzé. Középiskola befejezte után alkalmam nyílt jelentkezni a seregbe. 1998.10.13.-án jelentkeztem a német honvédelembe. Első évemet német országban töltöttem, főleg kiképzéseken, tovább képzéseken és tréningeken. A honvédségben a karrierem 2000.05.03.-án robbant be igazán, amikor is első kiküldetésemen voltam Afganisztánban. Ez idő alatt testvérem Lamber Jäger oda haza megalapította a Die Rote Handnak elkeresztelt bűnszervezetet. Eközben én bekerültem a S.A.S-be a Bravo csapatba 2001.01.15.-én. Ettől a ponttól kezdve nagyon gyorsan haladtam a ranglétrán,  rengeteg bevetésen vettem részt és többször szembe néztünk a halállal. Ennek köszönhetően a magas fegyverismeretemmel, és a megszerzett kapcsolataimmal a hátérből, távolról is tudtam segíteni testvérem munkáját. A bevetések során többször helikopterből ereszkedtünk ki, vagy a légierő segítségére szorultunk, és szerelmes lettem az Eurocopter Tiger típusú helikopterekbe, és a többi vasmadárba. A Bravo csapat kötelékében közel 5 évet szolgáltam, de a helikopterek szeretete miatt, inkább jelentkeztem a légierőbe harci helikopter és vadászrepülő pilótának 2006.02.03.-án. Fél éves kiképzést követően megkaptam a szárnyakat a mellkasomra. Ettől a naptól, azaz 2006.08.03. napjától hivatalosan is a légierő 1. légi hadosztályának a különleges műveleti ezredében szolgáltam. Újabb 5 év szolgálat után elértem a Hadnagy rendfokozatot és újabb mérföldkövet ért el a karrierem. Lehetőséget kaptam a pilóták oktatására és az újoncok kiképzésére. 2013-ban megkaptam a Századosi rangot, melyet 2016.05.14-ig viseltem. Ezen a napon végleg leszereltem a seregből,  ugyanis a maffiánkat oda haza csúnyán leigázta az ellenséges bűnszervezet. Leszerelésem után 2 hétre jött egy levél fiatalabb öcsémtől Roberto-tól, melyben megírta, hogy elköltöztek egy Los Santos nevű városba és a múltat végleg lezárva új életet kezdtek. Egyből repülőre ültem és elindultam a testvéreimhez. Itt látva, hogy testvérem mentős ként tevékenykedik kedved kaptam az orvosláshoz, ezért beiratkoztam az LSMC' University-re. 2019-ben sikeresen lediplomáztam, majd 2020 októberére doktoráltam. Doktorálásom után nem sokkal felvételt nyertem az OMSZ-be, ahol jó munkámnak hála nagyon gyorsan haladtam fel a ranglétrán. A hónap végére társigazgató lettem, majd novembertől egyedül vittem tovább az irányítását. 2021. januárjában leadtam az OMSZ vezetését, és Lukas testvéremmel a szervezetünk újra felépítésén kezdtünk el dolgozni. Lukas ez idő alatt belépett a rendőrségbe, hogy információkat gyűjtsön annak működéséről, én pedig eltűnésem megjátszva haza utaztam, és összeszedtem pár régi emberünket, és néhány darab fegyvert....
Eltelt némi idő, a rendőrség elkezdett szaglászni utánunk, úgy gondoltuk, jobb, ha kis időre eltűnünk és meghúzzuk magunkat. Lukassal ez idő alatt úgy egyeztünk meg, hogy ő német országban tevékenykedik tovább, én pedig egy unokatestvérünkkel kezdtem el újra a bízniszt Los Santos utcáin.

A Die Rote Hand-ot Németországban alapította 2000-ben Lamber Jäger és Engelbert Jäger. A maffia kezdetben csak  fegyverkereskedelemmel foglalkozott, majd a későbbiek során elkezdtek a kábítószer piacra is betörni. 2005-re Németország második legnagyobb bűnszervezete  lett, őket csak a Müncheni Ultráknak nevezett bűnbanda előzte meg. Mivel mind a két szervezett központja Münchenben volt, ebből kifolyólag sokat háborúztak egymással. 2006-ra úgy tűnt, hogy az Ultrákat teljesen kiirtották az országból. A továbbiakban egészen 2016 május 14.-ig a germán nép legnagyobb bűnszervezete ként tevékenykedtek, ekkor ugyanis a kihaltnak hitt Ultrák újult erőre kapva likvidálták a maffia összes emberét Lamber, Engelbert, és az ekkora már a maffiában tevékenykedő 3.testvér Roberto Jäger kivételével. A három fivér elmenekült az országból, mindegyik más más helyre. Ide Los Santos-ba Roberto menekült Zdenko Murad néven, aki az orvosi diplomát letéve mentősként tevékenykedett, amikor kellően biztonságosnak itélte a várost üzent két testvérének, hogy jöjjenek ide. Kicsit több mint 1 évtized elteltével Engelbert, és az ekkor már Lukas néven ismert Lamber ismételten elkezdett gondolkodni, hogy a maffiát újra alapítják, ezúttal Los Santosban.

Célunk - IC
Los Santos legnagyobb és legerősebb bűnszervezetévé válni, a teljes várost a háttérből irányítani, korrupt rendőr főnökök, korrupt  ország vezetők által. Valamint visszatérni Münchenbe, és leigázni az Ultrákat. 

Célunk - OOC
A frakció elsődleges szempontja, hogy sok RP, kiegyensúlyozott akció mennyiség. Szeretnénk egy olyan családias hangulatú frakciót létrehozni, ahol az RP szint a plafonon van, és mindenki aki ide bekerül jól érezze magát. (Kell egy kisebb RP tudás a bekerüléshez, de innen már mi segítünk a tovább fejlődésben)

Frakció felépítése, működése, leendő tagok

A Frakció két külön álló részből állna, ami 1 embernél ágazna össze. 

•   Legál oldal: Egy vegyes boltot szeretnénk vezetni, azaz tőlünk lehetne a szerveren legolcsóbban ételhez és italhoz jutni, valamint különböző tárgyakhoz.
  •  Illegál oldal: Ez maga a bűnszervezet, melybe a legál részről lehetne kiválasztás útján bekerülni. A kiválasztásról a legál oldal vezetője gondoskodna. 

Mind két oldalra csak tiszta német nemzetiségű tagok kerülhetnek be!

Rangok:

1. Reichsführer                       >Illegál oldal legmagasabb pozíciót betöltő személye. (Leader jog)
  2. Chef                                    >Üzletvezető, legál oldal vezetője (Leader jog)
  3. Oberführer                 >lllegál oldal 2. embere. Az ő feladata lenne egy bizonyos rész elvezetése. (Pl.: drog terjesztés)
  4. Schütze                               >Illegál oldali tagok. (F3-ba csak ennyi, de mindenkinek lesz kiosztott feladata.)
  5. Verkäufer/Verkäuferin        >Legál oldali boltos

Tagok:
Franz Muller: Reichsführer ( Én lennék az illegál rész vezetője)

Dr Engelbert Jager: Chef (Én szeretném vinni a legál oldalt, attól független benne lennék az illegál cselekedetekben is.)

TGF menete

Magába a legál oldalra nagyon egyszerű lenne a bekerülés, ennek 3 módja is lenne. 
Hirdetve lenne, hogy az üzletünk eladót keress, és IC lehet jelentkezni. Cégünkhöz is ki lenne rakva egy plakát, hogy embert keresünk.  Fórumon is lehet majd jelentkezni eladónak. (Mivel a szabályzat alapján, illegális frakció legális vállalata tarthat fórumon is TGF-et)

Az illegál oldalra csak a Chef által kiválasztott emberek kerülhetnek. 

Járművek

2db Mercedes Benz G65 AMG

1db Audi RS4

1db BMW M5 F10

Skinek, Mappolás, HQ
Ha megnyerjük a pályázatot, akkor a bíráló adminnal szeretnénk ezeket privátban megbeszélni.

logo-red-hand-day-klein.png

Köszönöm, hogy végig olvastad, remélem sokatok tetszését elnyeri a pályázat.

Edited by Engi
  • Like 2

• Terciusz changed the title to Die Rote Hand - Franz Muller - Dr Engelbert Jager
  • Terciusz locked this téma
  • Engi unlocked this téma
  • Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.