Jamal Jackson Létrehozva: Július 22, 2022 Megosztás Létrehozva: Július 22, 2022 IC/InGame neved: < Jamal Jackson > A ban időpontja: < 2022-02-21 18:29:49 > A ban oka: < Skines fegyver csomizása, bannok + jailek sokasága > A ban időtartama: < 2037-02-21 18:29:49> Admin neve, aki bannolt: < Szabez> Miért szeretnéd az unbant? < Megbántam amit tettem, hiba volt a csomizás is, nem olvastam el a szabályzatot, amiért elnézést kérek. Csak egy utolsó esélyt szeretnék a szerveren, mintaplayer leszek. A bant már lassan fél éve kaptam, volt időm gondolkodni. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 22, 2022 Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2022 Szia! Mivel Szabez már nem admin, ezért én fogom bírálni az UB kérelmedet. A ban indoka eléggé súlyos, ami magában foglalja az előző szankcióidat is, ennek ellenére megadom az UB-t: 300 perc adminjail fejében Bármilyen szankció kiosztására kerül sor egy admin által, a ban visszakerül, plusz bekerül majd a végére a "#nincs UB" szöveg is, ami szerintem egyértelmű mit jelent. Várunk vissza, jó játékot! Z/H 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések