Jockey. Létrehozva: Július 25, 2022 Megosztás Létrehozva: Július 25, 2022 Felix Reihard vagyok, engedjétek meg, hogy pár szóban bemutatkozzak! Egy vagyonosabb német családból származom, ahol én vagyok a legidősebb gyermek. Itt születtem, valamint nevelkedtem Los Santos-ban, valamint itt kezdtem el az úgynevezett "nagybetűs életet". Édesapám Richard Reinhard egy nem éppen legális dolgokkal foglalkozó céget vezetett, ami rendesen tejelt ez látszódott az anyagi helyzetünkön. Édesanyám Martha Reinhard pedig, egy ruházati szaküzletben dolgozott kasszásként. Édesapám ügyei kezdtek eldurvulni, ami miatt lakhelyet kellett váltanunk, így átköltöztünk Las Venturas-ba egy kis időre. Kb. 1,5év után az ügy elcsitúlt, így úgy gondoltuk, hogy visszatérünk a városba. Igen ám, de amikor visszatértünk, a házunk porig égett, nyílván felgyújtották.... Édesapám ezek után kb úgy 5év után meghalt, így édesanyám maradt. Apám rengeteg tartozást rót a családra, így nem is csoda, hogy a gazfickók rendszeresen támadtak ránk az utcán, valamint a házunkban, hogy fizessünk, ekkor 14 éves voltam.. Miután kijártam az általános iskolát, majd a gimnáziumot, elkezdtem dolgozni egy gyorsétteremben, amolyan kezdő állásnak fasza lesz alapon. Itt talkálkoztam pár arccal, akik belevittek izgalmasabb dolgokba, amit nem részleteznék.. A lényeg annyi, hogy édesanyám halála után a gazfickók leszálltak a Reinhard családról, miután megjátszottam az én halálomat is, de ők még nem tudják, hogy a bosszú az bizony édes... Amit a városban elértem 28 éves koromra: Van házam és garázsom is, egy matricás BMW M3 e46-om, BMW M5F10, Ducatti motorom, egy BMW 750i és egy Audi A8. Ezt mind-mind saját munkából és önereőből hoztam össze, szóval egyúton büszke is vagyok magamra ezek miatt! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jockey. Hozzászólva: Szeptember 5, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 5, 2022 Felix Reinhard búcsúlevele: Sajnos egy kis időre el kellett meneküljek a városból...túl nagy volt a nyüzsgés körülöttem a rendvédelem terén, így átmenetileg egy másik városban húztam meg magamat. De ne féljetek, egyszer visszatérek! Üdv: Felix Reinhard. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések