Den. Létrehozva: Július 25, 2022 Megosztás Létrehozva: Július 25, 2022 (módosított) Mesélj magadról pár szót: -Sziasztok Nagy Józsefnek hívnak jelenleg 17 éves vagyok. Ebben a tanévben végeztem a szakmámmal ami 3 éves képzés volt és most megyek tovább érettségire. Jelenleg gombán lakom a szüleimmel és tesvéremmel innen jártam 3 évig budapestre iskolába. Hobbiaim: -A haverokkal való találkozás és játékok és a sportok közül a foci illetve a kosárlabda. Az rp-nálam itt kezdődött ezen a szerveren amikor is 2020 májusában regisztráltam és azóta rengeteg féle frakcióban jártam a közel 50-ezer játszott percem alatt. Pár szót az ic-magamról. -A nevem Tyndall Haynes 19 éves vagyok. Én 2002,11,10-én láttam napvilágot. Édesanyám Evans Sofia, Apukám Tyndall Garner. Anyukám varrónőként dolgozott apukám pedig sofőrként a helyi olajszállító cégnél. Ám nem ment minden rendesen apukámat elbocsájtották és ő az alkoholhoz nyúlt és rendszeresen bántalmazta édesanyám ekkor 15-éves voltam. És ez igy nem volt jó kihatással rám a jegyeim egyre rosszabbak lettek és egyre rosszabb társaságokba keveredtem. Míg egy nap anyummal elköltöztünk Los santosba. Itt újra kezdhettem az életem. Befejeztem az iskolát és most autók adás-vételével keresem a kenyerem. Az UCP tartalma: https://imgur.com/a/C923AqO Mi egy adminisztrátor és adminsegéd feladata: -Adminsegéd: -Nos az ö feladat körük a kisebb-nagyobb Kérdések megválaszolása a játékosnak azokban a kérdésekben amelyeket nem tudnak vagy bizonytalanok benne. -Adminisztrátor: Az ő feladatuk egy rp-szervren a legfontosabb azon felül hogy segítenek még a szabályzatot is be kell tartatniuk a játékosokkal. Tudniuk kell megoldani a különböző féle konfliktusokat. Aktivitási idő Heti: 6-8 óra de lehet több is. Mi a véleményed a csapatmunkáról? -A csapatmunka el engedtetettlen egy jó közösség kialakításához. Itt gondolok arra hogy nem helyénvaló azon viccelődni hogy a másik nem tudja mert igenis az ember hibázik és ezért kell mindent megtanulni. Azért jó még csapatban dolgozni mivel ha gondod adodna akkor van kihez fordul és igy többen lehet sikerül megoldani a gondot. Miért pont téged válasszunk? -Úgy gondolom érett vagyok a feladatra mind e-mellet nem idegen a szerver mivel lassan 1 éve vagyok itt adminsegéd és szeretnék tovább fejlődni. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? -Nos nekem a fejlődési vágy volt az a motiváció arra hogy adminisztrátornak jelentkezzem Pozitív tulajdonságok -Türelmes, Talpraesett, Megértő, Gyors helyzetmegoldó készség. Negatív tulajdonságok -Néha türelmetlen, Néha túlbonyolítom a dolgokat. Olykor mogorva, És nagyon ritkán oktalanul káromkodok. Edited Július 26, 2022 by Tyndall Haynes Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 25, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 25, 2022 Szia, elég rövid, és a formázást sem vitted túlzásba. Ezeket szerintem javítsd. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jockey. Hozzászólva: Július 26, 2022 Megosztás Hozzászólva: Július 26, 2022 Szia! Mint azt Peter is leírta, igen. A lapod igen rövidke lett, valamint a formázással is lehetne kezdeni valamit, összességében szerintem nem lett rossz a lapod, ha tudod egészítsd ki még egypár plussz infórmációval. Amég ezeket nem javítod, addig a laptól TARTÓZKODOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2022 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, azaz elfogadásra került! Várjuk Discord vagy TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra. (Kérünk, hogy egyeztetés céljából keress meg Engem privát üzenetben.) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések