Zechariah_Kegan Létrehozva: Július 31, 2022 Megosztás Létrehozva: Július 31, 2022 Panaszkönyv játékosra Panaszt benyújtó játékos IC neve: -Zechariah Kegan- Panaszra tett játékos IC neve: -Ran Jhonson- Panasz oka: -El ütöttem véletlen egy playert a szerveren ,Ran Jhonson játékos végig nézte és semmi kérdezés nélkül irta ooc-ba hogy *megy a pk rád * - Bizonyíték (videó, kép, log): -[2022-07-31 15:46:51] [Output] : [OOC]Ran Jhonson: (( megy a pk rád ))- És ha lehet Peter birálja az ügyet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 31, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 31, 2022 Sziasztok. Nem tudom, miért nekem kellene bírálni, de legyen. Várom @Ran Jhonson válaszát 24 órán belül. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ran Jhonson Hozzászólva: Július 31, 2022 Megosztás Hozzászólva: Július 31, 2022 Hali! Ezt azért írtam mert nem láttam hogy van fent admin ezután írtam tercinek és jött lehet hogy nem így kellet volna viszont után az ooc stílusod az nem volt szép és ez nem csak rám tekintve hanem terci felé is. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zechariah_Kegan Hozzászólva: Július 31, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Július 31, 2022 Szerintem nincs mentség ez alól, ezt akkor is pkval való fenyegetőzésnek lehet venni. És itt most nem az ooc stílusról van szó. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 31, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 31, 2022 Ha nincs fenn admin akkor sem írhatsz ilyet, hogy “megy a pk”, hanem csendben meg kell írni. Szankció: 30 perc adminjail PK-val való fenyegetőzés indokkal. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések