Jump to content

Zechariah Kegan panaszkönyve Terciusz felé.

Zechariah_Kegan

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panaszkönyv adminisztrátorra

Panaszt benyújtó játékos IC neve:

-Zechariah Kegan-

Panaszra tett adminisztrátor neve:

-Terciusz-

Panasz oka:

-Meg gyanusitott oknélkül,úgy hogy nem tudott semmiről semmit.És szerintem egy admin nem igy kéne el járjon,hanem egyszer logot kérjen és bizonyosodjon meg a dologról és utánna irni azt amit.-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-https://pastebin.com/AnziN2Uj-

Ezt is Peter birálja.

• Szuperadmin

Szia!
Az ügy hátralévő részét Laci bírálta. [Én a DB-ért nem akartam szankciót osztani, mert véletlen volt] Viszont a stílusod miatt Laci kijött, és bírálta helyettem az ügyet. Ebből az következthető le, hogy Laci bírálatával akadt problémád. [Ugyan ez a helyzet a Ran felé tett PK-val, ott is Laci bírált]
Körülbelül 4x - 5x elmondtam neked a szerveren, hogy egyáltalán nem gyanusítgatás a célom, csak mivel a KILL log nem jelezte azt, hogy Silvia animba esett, azt következtettem le, hogy nem volt animba, hanem egyből meghalt. 
UI: Egy ilyen helyzetben[DB] az, hogy valaki animba esett-e, avagy sem, nem befolyásoló tényező, mivel ígyis - úgyis meghalt az illető.

Itt a teljes log az esetről.

Amennyiben netán eltér a te teljes logodtól, ne hidd azt, hogy hamisítás a célom, csak rengeteg mindent kikellett vágjak, amit a sima playerek nem láthatnak. [AdminChat / Adminlog]  (2x is átnéztem, hogy minden megvan-e, de attól ezt a megjegyzést ide teszem, ha netán mégsem egyezne)

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.