Zechariah_Kegan Létrehozva: Július 31, 2022 Megosztás Létrehozva: Július 31, 2022 Panaszkönyv adminisztrátorra Panaszt benyújtó játékos IC neve: -Zechariah Kegan- Panaszra tett adminisztrátor neve: -Terciusz- Panasz oka: -Meg gyanusitott oknélkül,úgy hogy nem tudott semmiről semmit.És szerintem egy admin nem igy kéne el járjon,hanem egyszer logot kérjen és bizonyosodjon meg a dologról és utánna irni azt amit.- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://pastebin.com/AnziN2Uj- Ezt is Peter birálja. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 31, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 31, 2022 Szia! Az ügy hátralévő részét Laci bírálta. [Én a DB-ért nem akartam szankciót osztani, mert véletlen volt] Viszont a stílusod miatt Laci kijött, és bírálta helyettem az ügyet. Ebből az következthető le, hogy Laci bírálatával akadt problémád. [Ugyan ez a helyzet a Ran felé tett PK-val, ott is Laci bírált] Körülbelül 4x - 5x elmondtam neked a szerveren, hogy egyáltalán nem gyanusítgatás a célom, csak mivel a KILL log nem jelezte azt, hogy Silvia animba esett, azt következtettem le, hogy nem volt animba, hanem egyből meghalt. UI: Egy ilyen helyzetben[DB] az, hogy valaki animba esett-e, avagy sem, nem befolyásoló tényező, mivel ígyis - úgyis meghalt az illető. Itt a teljes log az esetről. Amennyiben netán eltér a te teljes logodtól, ne hidd azt, hogy hamisítás a célom, csak rengeteg mindent kikellett vágjak, amit a sima playerek nem láthatnak. [AdminChat / Adminlog] (2x is átnéztem, hogy minden megvan-e, de attól ezt a megjegyzést ide teszem, ha netán mégsem egyezne) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zechariah_Kegan Hozzászólva: Július 31, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Július 31, 2022 Én ezt akkor is rosz néven vettem, és nem térek ki abból, hogy szerintem egy admin nem így kéne el járjon, ez így nem helyes, előbb logot kértél volna és úgy mondtad volna a dolgokat. De még mindig azt szeretném ha Peter bírálná ezt az egészet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 31, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 31, 2022 Sziasztok. Terciusz eljárásában semmi hiba nincs, nem gyanusitgatott, hanem kérdezett. [OOC]Terciusz: (( Miért lett elütve Silvia? )) Az admin log elütést jelez, ha fenn akadsz rajta kocsival. A panasz jogtalan, zárom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések