Walker Laura Létrehozva: Augusztus 4, 2022 Megosztás Létrehozva: Augusztus 4, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Kovács Máté - Hány éves vagy? - 18 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 4-5 Óra - Jelenlegi játszott perceid száma: - 57567 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/a/aSkHIzO - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - ORFK - Miért ezt a frakciót választanád? - Régóta érdekelt a szerelés mint autó mint motor iránt és úgy érzem hogy ha kellő bizalmat kaponék szépen tudnám hozni a csapat színvonalát és probléma mentesen önállóan vagy pedig csapatban is tudnák dolgozni, Sok jót hallotam róla és eddig nekem se volt panaszom egy dolgozóra sem és szeretnék közéjük tartozni,. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Van minden - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Kovács Máténak hívnak 18 éves vagyok. Magyarországon élek azon belül Rákocziújfaluban. A kedvenc sportom a kosár amit hobbiszinten üzök. Még a hobbimhoz tartozik a játszás és a barkácsolás. Eddig See MTA V2,V3,V3 LV,Fly MTA-n játszottam szóval Szerintem van RP tapasztalatom. Ezen a szerón 2020 Január 1. Óta RP-zek.- IC Rész Jelentkező neve: - Zaira Lissandra - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos Hospital 1995.08.23 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Betty Connor - Jelentkező apjának neve: - Yorath Kincade - Előző munkahelye(i): - Villanyszerelő - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A csapatmunka szerintem fontos több okból. Ha többen vagyunk hamarabb befejezzük a munkát. Egy csapat akkor jó ha összetartó és segítőkészek egymással szemben- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Zaira Lissandra-nak hívnak 25 éves vagyok. A Los Santosi korházban születtem 1995-ben. Édesanyám Betty Connor és Édesapám Yorath Kincade Elhunytak Autó balesetben 2 éve. Az anyukám Betty Cukrász volt Apukám Yorath pedig autószerelő volt. Azért szeretnék szerelő lenni mert szeretném az apukám munkáját tovább vinni. A hobbim a horgászat és az úszás Az iskolát elvégeztem Autószerelő szakon. A vagyonomban áll: Minden is.- Edited Augusztus 4, 2022 by Alessandra Clariss 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések