Jump to content

John James Ford -adminisztrátornak jelentkezik

Stevee

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

Pusomi istván vagyok 14 éves, Egerben születtem 2008.03.28

Van egy pitbull kutyám.

mindig is szerettem a 0ról fel jutni a csúcsra.

ügyes vagyok mások szerint az rp-ben,van pár hibám hogy néha el írom a mondatot de mirent észre veszem javítom

Magamról a játékban:

Amióta játszom a szerveren civil vagyok mindig is hű voltam és leszek. Anyagi javaimmal nem tudok büszkélkedni, mert nincs sok jelenleg de nem is ez az elsődleges célom mindig szerettem RPzni csapatban vagy akár egyedül is de ehhez nem gondolom elengedhetetlennek, hogy tele legyek  pénzzel úgy hogy erre különösebb figyelmet nem is fordítok. 

Hányszor voltál admin jailbe?

Eddig egyetlen egyszersem voltam admin jailban https://ibb.co/QFg4r0W

Hányszor voltál banolva?

Egyszer sem voltam bannolva https://ibb.co/QFg4r0W

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?:

Egy adminisztrátor feladata, hogy segítse és védje a játékosokat. Ez alatt arra gondolok, hogy ne csupán büntetéseket osztogasson hanem magyarázza el, hogy amit tett vagy tenni készült miért nem helyes, hogy a játékos tanulni is tudjon belőle annak érdekében, hogy ne kövesse el azt a hibát még egyszer. Természetesen ettől függetlenül jár a büntetés érte de szerintem nem annak kell lennie az elsődleges célnak, hogy büntessük a játékosokat hanem, hogy tanítsuk és segítsük őket, hogy elősegítsük a szerver jobbá és Rpsebbé vállását. A játékosok védése alatt meg arra gondoltam, hogy mindenképpen úgy kell szerintem lezárni egy ügyet, hogy abból az elkövető fél tanuljon és a sértett fél ne szenvedjen kárt belőle. 

Aktivitási idő.

Naponta minimum 2-3óra de ha időm van akkor 6-7 óra.

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

A csapatmunka mint egy frakcióban ugyan úgy fontos az admin-teamnél is, hogy minden helyzetben segítsük egymást az előre lépésben. Folyamatosan figyelni kell a csapat minden tagját, hogy működő képes legyen hiszen a test is gyengűl ha egy tag gyengűl így rendkívűl fontosnak tartom, hogy egy frakció tag vagy egy admin-team tag ne a saját érdekeit nézze hanem a csapat érdekeit hiszen ha a csapat növekvő tendenciát mutat úgy a csapat tagoknak is jobb lesz végeredményben hiszen aki másokat felemel magát is felemeli.

Miért pont téged válasszunk?

Mert tudom, hogy alkalmas lennék a feladatra máshol is voltam már admin még a SAMP idejében így tapasztalatom is van benne. Hosszú távra tervezem a szerveren hiszen ennél normálisabb szervert eddig nem találtam és nem is fogok az MTAban így rám hosszú távon lehet számítani. 

Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Mivel látom, hogy az adminokon mennyi teher van jelenleg a szerveren így szeretném segíteni a munkájukat mivel elég sokat vagyok aktív és jól terhelhető vagyok így sok terhet át tudnék vállalni róluk, hogy nekik is juthasson pár nyugodt pillanat. 

Pozitív tulajdonságok.:

hűséges, megbízható, segítőkész, rendkívűl lelkiismeretes, és soha sem kivételezek senkivel, korrekt vagyok mindenkivel szemben

Negatív tulajdonságok.:

túl nagy az igazság érzetem, makacs, rosszabb napjaimon goromba tudok lenni, könnyen fel lehet idegesíteni ha olyan akar kioktatni akinek fogalma nincs arról amiről beszél. 

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.