Ran Jhonson Létrehozva: Augusztus 11, 2022 Megosztás Létrehozva: Augusztus 11, 2022 Panaszkönyv játékosra Panaszt benyújtó játékos IC neve: -Ran Jhonson- Panaszra tett játékos IC neve: -Tyler Clark- Panasz oka: -Indokolatlan DB- Panasz kifejtése: -éppen visszatértem afk ból és csak annyira lettem figyelmes hogy épp elüt szándékosan.- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/a/vEyhAhA- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Augusztus 11, 2022 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 11, 2022 Sziasztok! A Pk-t én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül. (Amenyiben ez nem történik meg, a meglévő bizonyitékok alapján fogom bírálni!) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Augusztus 12, 2022 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2022 Mivel nem érkezett válasz ezért kénytelen vagyok a meglévő bizonyitékok alapján bírálni a Panaszkönyvet. Tyler Clark játékost DB indokkal 90 perces adminjailel szankcionálom. A Panaszkönyvet jogosnak itélem zárom és helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések