Jump to content

Steven D Allen - Daniel Firth PK

Kicsii

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panaszkönyv játékosra

Panaszt benyújtó játékos IC neve:

-Steven D Allen-

Panaszra tett játékos IC neve:

-Daniel Firth-

Panasz oka:

-RP Alóli Kilépés-

Panasz kifejtése:

-Felraktam a villogót és benyomtam a megaphonet viszont ők kiléptek az egyik vissza jött vagy is Daniel barátja viszont Daniel csak jóval később.-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-unknown.png-

Edited by Peter Hicks

Sziasztok! A Pk-t én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.
(Amenyiben ez nem történik meg, a meglévő bizonyitékok alapján fogom bírálni!)
Valamint Steven-től még egy logot is szeretnék kérni.

Edited by Engi

[2022-08-15 12:22:57] [Output] : Steven D Allen mondja <O: Itt a Rendőrség! Felszólítom az előttem haladó gépjármű sofőrjét, hogy álljon félre, valamint állítsa le a motort. További utasításig MARADJON a gépjárműben!
[2022-08-15 12:23:32] [Input]  : r U001 10-20 Verona Beach 11-95 Rózsaszín Lada 2105 RSZ:AVG-865 IG:3,Egy egységet szeretnék kérni a poziciómra.
[2022-08-15 12:23:32] [Output] : Steven D Allen mondja (rádióba): U001 10-20 Verona Beach 11-95 Rózsaszín Lada 2105 RSZ:AVG-865 IG:3,Egy egységet szeretnék kérni a poziciómra.
[2022-08-15 12:23:34] [Output] : Steven D Allen mondja <O: Itt a Rendőrség! Felszólítom az előttem haladó gépjármű sofőrjét, hogy álljon félre, valamint állítsa le a motort. További utasításig MARADJON a gépjárműben!
[2022-08-15 12:23:40] [Output] :  ***Steven D Allen felhelyezi a jelvényét.
[2022-08-15 12:23:45] [Output] : [Kilépés] Daniel Firth lecsatlakozott a közeledben. (Kilépés | 6 méter) 

• Kicsii changed the title to Steven D Allen - Daniel Firth PK

Mivel nem érkezett válasz, ezért kénytelen vagyok a meglevő bizonyitékok alapján ítéletet hozni. 

A bírálatom a következő: A bizonyitékokból egyértelműen látszik, hogy Daniel Firth RP alóli kilépést követett el. A tegnapi nap folyamán mivel elkövetett egy másik ugyanilyen szabálysértést is, ezért ez súlyosbító tényező. 

Daniel Firth játékost 120 perces adminjailben részesítem RP alóli kilépés indokkal.

A Panaszkönyvet jogosnak ítélem!

Zárom és helyezem!

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.