benjike Létrehozva: Augusztus 17, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 17, 2019 (módosított) < Magamrol> Sziasztok Az Én nevem Buzgán Benjamin éne gy 14 éves ember vagyok aki Sporol játszik kreativkodik és sok egy más és Kb 4-5 éve ismertem meg a Multi Theft autót azóta minden nap játszom vele de azért szoktam edzeni mert focizom heti 1x most már 8 éve de hogyha van sok időm akor nagyon sokat játszom. [Beni] <Fő Leader> -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mióta Rp-zel? Most December 3 Lesz 5 Éve --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ic Őnéletrajz Nevem Micheal Benjamin .Szűletet 1970 December 24 00:00.Lakhely Német Ország Berlin Beach 99/B Syűleimel Ot éltem majd 16-17 ve koromban apának kősőnhetően majdnem mindent meg tudtam a Német Maffiáról Ugyani akor apám volt a vezér . Majd apám meghaltam mert a zsernyákok más éven a kékek le lőték És akor kaptam egy feladatot hogy viághirű legyen a Német Maffia igy el akarom hoz ni Los Santos ban Meg San ferrior ban és Las ventuas Ba.Szoval NlamJob embert senkisem ismer a Német Maffiában. -------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Fració Tőrténete A Német maffia uy kezdődőt hogy apám meg alapitota az első családját csak előte volt egy amikor a rendőrők a fiát lelőték mert hát nem volt egy jo ember az a lényeg hogy apám bosut akart álni a Rendőrőkőn és igy szerzet sok sok ember majd 1965 ben megalapitota a Német Maffiát min illegális Szervezet És igy let az egyézs egy Maffia hogy nagyon sokat lővődőzőt rabol stbstbstb Szoval igen. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Miért Vagy alkalmas a feladdatra? Mer 4-5 Éves Rp tapasztatalatom van és nagyon sokat voltam Leader és tudom hogy megtudom csináni. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Beavatás menete A Német Maffiának közé kizárólag férfiak kerülhetnek be. Az egyedüli nő, akit tiszteletre méltatnak, az ojabun, azaz a vezér felesége, az ane-szan. A beavatás szakéivással történik, majd hűséget esküsznek a vezérnek és a közösségnek. Ha valaki el szeretné hagyni a klánt, megteheti az ojabun és a kollégák engedélyével. A tipikus jakuza öltözködési mód a sötét öltöny, fehér ing és a fekete napszemüveg. A különböző vétségeket ujjperc-levágással büntetik. A Német Maffiának Kevesen tudják, hogy a börtönviselt Német maffiának között elterjedt az a szokás, hogy péniszük bőre alá annyi gyöngyöt tetetnek be, ahány évig raboskodtak. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skin/Auto Nevek /Idék Skinek Idéje : 120-130 Auto Nevek Huntley,Admiral,Rs6,Limuzin Edited Augusztus 17, 2019 by benjike Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Hello !Nagyon keveset írtál, és eléggé furcsa a formázása a lapodnak.Ha tényleg szeretnéd a frakciót, akkor szerintem fogalmazd meg újra, és utánna meglátjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Boros Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Szia szerintem kicsit átnézhetnéd, hogy írtad ( helyesírás ). Plusz bővíteni kéne. Amég ezek nem történnek meg nem támogatom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Keveset írtál, hiányoznak kötelezően szerepelendő pontok, sok a helyesírási hiba. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések