Jump to content

Maldini Alfino - Jelentkezés

Maldini Alfino

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Robi >
Mikor születtél?
< 2007 09 25>
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
< Nagyon szeretek focizni 8 éve focizok.Erdélyben élek nagyon szeretem a természetet,és nagyon szeretek Rp zni >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen vóltam NNI Leader voltam Blue Life on >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mert már rég vóltam legál frakiban,és szeretnék újra rendvédelemben lenni. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igem >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

2022-08-21-7.png >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Maldini Alfino >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Olaszórszág 1998 09 25 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Jessica >
 Jelentkező apjának neve:
< Andrew >
 Előző munkahelye(i):

< Testőr >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Jelenleg nem,de beszállítás folyamán van >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
<A Csapatmunka az egy olyan dolog amikor mindenki összetart , figyel a másikra. A csapatmunkában jó ha van egy fejlettebb ember aki vezeti a csapatot és a legjobb az , ha a csapat ráhalgat.Mindig figyelni kell a másikra ha olyan helyzet adódik akkor tudnod kell improvizálódni és a társaidnak is segíteni , ne az legyen , hogy lenézzük , kicsúfoljuk stb.>
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Maldini Alfino, 1999 szeptember 25.-én láttam meg a napvilágot a Verona korházban.

Édesanyám neve: Maldini Jessica, Édesapám neve:Maldini Andrew. Már tudták a szüleim, hogy sikeres ember leszek! Amikor felcseperedtem annyira, hogy iskolás voltam, mindenki szeretett az iskolában. Majd elmentem dolgozni! Egy kamionnal kezdődött az egész! Nagyon sokáig dolgoztam olajfinomító-ként és már unalmas volt.

Így úgy döntöttem, hogy más munka után nézek!És elkezdtem testőrrként dólgozni,de nekem ez nagyon unalmas vólt.

>

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.