Aron Kaufman Létrehozva: Augusztus 25, 2022 Megosztás Létrehozva: Augusztus 25, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? - István - Hány éves vagy? - 25 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3 óra - Jelenlegi játszott perceid száma: - 1681 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! -https://hu.pinterest.com/isti19971/rp/ - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Nem voltam frakció tagja - Miért ezt a frakciót választanád? - Szeretem az autókat és ez előtt is szoktam másokat fuvarzni - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Felnőtt ember vagyok ha szabadidőmben játszok és autót szerelek - IC Rész Jelentkező neve: - Paul Junior - Jelentkező születési helye, ideje: - Madrid 1992.06.10 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Julia Martini - Jelentkező apjának neve: - Paul Alvarozo - Előző munkahelye(i): - Jármszálító buszsofőr pizza futár - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Csapatmunka meghozza a gyümölcsét a jó csapatmunka mindig kifizetendő - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Általánosban normál jegyeim voltak gini után elmentem munkát keresni de nem jártam szerencsével ezért el repültem abba a városba amiről sok jót halottam Los Santosba annak reményébe hogy itt találok munkát ezért el is kezdtem munka után kutatni szerencsével is jártam már voltam járműszálító és buszsofőr is most meg jobb munka reményében erre a munkára szeretnék jelentkezni - 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 26, 2022 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: A formázás hiánya; az IC és OOC leírás magadról egyaránt nem elég bőszavú, mint amit kérünk. (ha ezeket javítod, szívesen elfogadom a lapod ) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések