Jhon-Braien Létrehozva: Augusztus 17, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 17, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? Kadlecz NorbertHány éves vagy? 15Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? igen seemta-n taxis Miért ezt a frakciót választanád? Ki szeretném próbálni eszt a frakciót is + Szeretek szerelni és a kocsikat is szeretemRendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? igen és igenMesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Kadlecz Norbertnek hívnak . Nagybakónak élek. Van egy kutyám és két macskám . Szabadidőmben focizok és bmx-ezek és gépezek . Most kezdem a közép iskolát autószerelőnek fogok tanulni. KB 3 éve játszom RP szervereken. IC Rész Jelentkező neve: Jhon Braien Jelentkező születési helye, ideje: 1999 Jelentkező anyjának leánykori neve: Meer Tifani Jelentkező apjának neve: Jhon Oliver Előző munkahelye(i): Járműszálító Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Imádok csapatban dolgozni . Egy össze szokott csapatnál nincs jobb . És egy összetartó csapatnak nincs lehetetlen. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Jhon Braiennek hívnak . Édesanyám Meer Tifani. Édesapám John Oliver Előző Munkahelyem : járműszálító Iskolai végzetségem: autószerelő Imádo maz autókat és a motorokat. Apukának volt egy kisebb műhelye SF-ben és neki segítettem szerelni bütykölgetni . Ott is mertem meg ennek a szakmának a szépségeit . Azóta már van egy kis garázsom LS-ben és ott a saját autóimat bütykölöm . Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jhon-Braien Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1999.06.10 Ezt véletlen kifelejtetem rendesen oda írni,gyorsan ki néztem hogy mit írtam a játékba évnek és nem pótoltam ki utána, de remélem így is megfelel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.08.24. 19:00 vagy 2019.08.25. 18:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések