Jump to content

Paul Junior jelentkezése a LS AMV állományba

Aron Kaufman

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- István -
Hány éves vagy?
- 25 éves vagyok -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 2-3 órát -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 2600 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

-https://hu.pinterest.com/isti19971/rp/ - -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- nem voltam frakció tagja -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Válaszod -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- igen -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Felnőtt ember vagyok ha szabadidőm van a szerveren  játszok és autót szerelek van a szereléssel való tudásom is karoszériásként végeztem iskolát szóval alaklmas lennék erre a munkára
megértem mások problémáját és elfogadom azt. A legjobban csapatban szeretek dolgozni és ez ugyan ez vonatkozik  a játéknál is inkább társaságban jobb játszani mint egyedül   -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Paul Junior -
 Jelentkező születési helye, ideje:
Madrid 1992.06.10 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Julia Martini -
 Jelentkező apjának neve:
- Paul Alvarozo -
 Előző munkahelye(i):
- Jármszálító buszsofőr pizza futár-
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
 Csapatmunka meghozza a gyümölcsét a jó csapatmunka mindig kifizetendő -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Általánosban normál jegyeim voltak gimi után elmentem munkát keresni de nem jártam szerencsével ezért el repültem abba a városba 
amiről sok jót halottam Los  Santosba annak reményébe hogy itt találok munkát ezért el is kezdtem munka után kutatni szerencsével is
jártam már voltam járműszálító és buszsofőr is most meg jobb munka reményében erre a munkára szeretnék jelentkezni van a szereléssel való tudásom is sokat értek az autókhoz mivel ahonnan eljöttem ott is autókkal dolgoztam
és más ezzel kapcsolatos munkákat végeztem ezért szeretném tovább ezt csinálni mert szeretem meg értek is hozzá -

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)).

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.