Jump to content

Bryant Matthew pályázása a Boulevard Mafia Cripshez

Marcos Loyd

Ajánlott bejegyzések

Boulevard Mafia Crips

Gta2025 | Foto zap, San andreas, Gta san andreas

OOC: Sziasztok Virág Máté vagyok egy átlagos srác vagyok Zala megyében hobbi focizás számító gépezés. Szófogadó és fegyelmezett vagyok a nálam idősebb emberekkel tisztelet tudó. Csapatban is tudok dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját. Nagyon szeretek rp zni és a barátaimmal játszani. A szerveren csak úgy ismerhetnek hogy Bryant Matthew. Meg hallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni 13. élet évemet élem. Családommal nagyon jóba vagyok és sok időt tudok tölteni a szerveren. Egy faluban élek nem messze várostól de nem is közel. Átlagos jegyeim vannak amiken szeretnék változtatni év vesztes vagyok az az egyik " kis célom " hogy alapítsak egy frakciót amit ez a lehetőséget  ez a szerver meg adott és nagyon remélem hogy sikerülni ezt a fk megvalósítani 

Tapasztalatim elvárásaim: Lehet hogy ezen a szerveren nincs sok időm de már pár éve rp zek és nagyon sok dolgot átéltem vannak a csapat vezetéssel tapasztatim ic és ooc is napi szinten rp zek pár év óta és ott szeretnénk lenni a városban a legjobb bandák között. Az elvárásaim a jelentkezők felé hogy hűségesek legyenek tartsák be a parancsokat és az fk egyben a szerver szabályzatait is.  A banjaim meg egyéb dolgok:https://hu.pinterest.com/matevirag2009/next-gaming-rp/. A szerveren 4ezer percem van de itt most kezdtem el játszani más szerveren vagy 3-4 szer ennyi időm van de ugye ez még hozzá adódik

IC:A nevem Bryant Matthew 2002.10.08. án születtem Madridban.  Szüleim neve Amerigo Matthew  édesanyám leánykori neve Maria Moline. Eléggé erőszakos és ideges tudok lenni. Általánosban nem voltak fényes jegyeim és folyton csak a haverokkal band áztam nem érdekelt a tanulás és a nyomi emberek társasága. A gimnáziumban sem vittem túlzásba a tanulást inkább a barátaimmal lógtunk és lógásért mindig kaptuk az osztályfőnöki figyelmeztetést és a rendőrök elöl is állandón menekültünk. A sikátorokban barangoltunk és kisebb rablásokat hajtottunk végre a kis  tesómmal együtt a bandában mivel nem voltam okos gyerek és nem mentem tovább tanulni ezért kénytelen voltam 1-2 évig apának segíteni a telepen. Hurcoltam a farönköket és ez eléggé fárasztó volt a napi 10-12 órában ezt csinálni szereztem barátokat és sok kalandban vettem részt azok évek folyamán azon kívül amikor nem segítettem apámnak hurcolni fát de megérte mert az másfél év alatt megerősödtem és adtak engedélyt arra hogyha   édesapám nem volt a telepen én vihettem az egész telepet az és az irányításokat. Amikor öcsémmel meg untuk ezt az egész melózást a telepen és gondoltam új életet kezdünk. El búcsúztunk a szüleinktől és azzal a lendülettel meg is vásároltuk jegyünket abba a városba amiről nagyon sok jót halottunk. Los Santosba repültünk leszálltunk a gépről és aztán meg is érkeztünk a reptérre 

Tagok: Alexandro Matthew

Rangok: Boulevard Boss - Leader -BB
               Boulevard Underboss - Alleader - BU

Boulevard Leader Crimine - Fő bünöző - BLC
               Boulevard M Crimine - Bűnöző - BMC
               Boulevard Gun Man - Fegyver felelős - BGM

Boulevard Solider - Szolga - BS

e28a83c5-d3b5-4b5e-a5ba-c08257c3af50.jpg

Céljaim: Az hogy az egész város tudja majd ha kimondják azt a szót  Boulevard és már egyből az a csapat ami legnagyobb gengszterek Los Santosban ők jutnak majd az eszükbe és majd teszünk is érte hogy sikerüljön mert mi az a banda vagyunk akik sohasem adják fel a céljaikat és amit akarnak azt meg is szerzik ez a banda egy New shool banda

Frakció jármű igénylése :             2db Sanchez
                                                                  2db Ford Raptor
                                                                  1db Mercedes G  
                                                                  1db Lolita

Skinek Mappolás:https: https://www.gtaall.eu/fr/gta-san-andreas/skins/101748-crips-bloods-fam-skin-2.html
                                                   https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/194635-blood-n-crip-gangsta-ped.html   
                                                   https://www.gtaall.net/gta-san-andreas/skins/15624-compton-crips.html
                                                   https://hu.pinterest.com/matevirag2009/next-gaming-rp/
: Mappolás+HQ helye
                                                   interior: https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/mods/1945-novye-tekstury-interera-dlya-nekotoryx-bezopasnyx-domov.html

Frakció története: A reptéren olyan dolog történt meg amit a legmerészebb álmunkban se gondoltuk volna a tesómmal. A leszáláskor el keveredtünk egy olyan helyre ami teljesen le volt zárva. Mint kiderült azt a részt egy maffia használta a vezetője volt  a legnagyobb példa képünk. Ő adott önbizalmat arra hogy örököljük meg a papánktól bandát mert ismerték egymást és jó bajtársak voltak. Egy-két szót tudtunk vele váltani. Azt mondta hogyha bármire szükségünk lenne azt feketén fehéren elintéz nekünk mindent. Azon gondolkodtunk milyen helyen kéne megalapítani a bandát. Az egyikünknek eszébe jutott, hogy hiszen édesapánk és a papának a Boulevardon nőtt fel és a papánk itt vezette a maffiáját és szeretnénk ezt a csodás partot képviselni de azt sem lehetett figyelmen kívül hagyni hogy a közelben volt egy elhagyatott gyár amit fegyver készítés szempontjából jól lehetne használni. Fel kerestük a papának aki egy vezére volt egy Maffiának. Felhívtuk telefonon és megkérdeztük, hogy nem e tud biztosítani egy házat. A papánk elköltözött a városból ezért oda adta a tengerparti hazát. Nekiállt érdeklődni, hogy mi miért is szeretnénk ezt csinálni. Mi csak azt feleltünk a kérdése, hogy tovább szeretnénk vinni a örökséget. Faggatni kezdtünk a családi történetekről mikor és miképpen alakult ez a maffia. Amit ki tudtunk deríteni az, hogy ezt még az ő apukája alapította 1925-ben 10 taggal dílerkedtek  fegyverrel és egyéb dolgokkal. Alap kékszínű banda volt legnagyobb rablásuk a fő városban a bankot kirabolták a vele együtt összes pénzel 1932-ben. A papánktól megkaptuk az örökséget és mi vihetjük tovább ezt a maffiát amit az őseink hagytak ránk meg is kaptuk a felhatalmazást.

Miért engem válasszanak?
Mert megbízható és felelősség tudó vagyok elfogadom a negatív kritikát és akárkit megtudok hallgatni már volt ic és ooc tapasztalataim a leaderség terén 

Nagyon szépen köszönöm hogy ezt végig olvastad és szántál erre időt és remélem sikerül a pályázás

BLVD

Crips Gang | Gang signs, Gang, Gang culture

• Főadmin

Szia! Elkezdtem olvasni a lapot, haladjunk sorban. 

1. Idézet

Átlagos jegyeim vannak amiken szeretnék változtatni év vesztes vagyok az az egyik " kis célom " hogy alapítsak egy frakciót amit ez a lehetőséget  ez a szerver meg adott és nagyon remélem hogy sikerülni ezt a fk megvalósítani 

Ezt kérlek segíts nekem értelmezni, mert én nem tudom.
  2. Amit nem győzők hangsúlyozni: Használj VESSZŐT! A vessző nélkül sokszor értelmezhetetlen amit írsz.
  3. A lap teli van helyesírási, nyelvheyleségi és mondattani hibákkal ,nehezen értelmezhető, igénytelenség látszatát kelti.
  4. A Frakció történetből nekem az a kérdésem merül fel, hogy most ez maffia vagy banda? Nagyapádnak egy maffiája volt, akik kékbe jártak és banda volt? Ez nem fér össze. Aztán meg azt írod, hogy ti vihetétek tovább ezt a maffiát. Akkor ez most egy maffia lenne?

Ilyen formában ezt a lapot nem tudom támogatni. Javaslom javítsd ki ezeket a hibákat, egy helyesírás ellenőrzővel futtasd végig a szöveget, és figyelj jobban a részletekre. Mindenesetre sok sikert hozzá!

Edited by Engi
  • Like 1

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.