Jump to content

Steven D Allen - Szerverötletei

Kicsii

Ajánlott bejegyzések

Rendvédelemnek:Rendészeti sapka

Több autóra lehessen item villogót tenni

Lehessen keresni a körözött járművek között mdcben

Ha van egy embernél villogó akkor a kocsiban legyen MDC parancs vagy pedig item fedélzeti laptop duty itemként

Az jelölt rendőrautókon ne piros-kék villogó legyen H betűvel,hanem kék-piros,legyen lejjebb a fény is.

A Mercedes-Benz Sprinteren hátul csak egy villogó legyen és H betűvel az első és a hátsó világítson

Új sziréna panel,új szirénahangok (Ne legyen OMSZ-es sziréna a rendőrautókba és a mentőautókba pedig rendőr sziréna)

K9-es autó

Mozgatható MDC(Amikor kiszáll az ember a kocsiból akkor úgyan azon a helyen maradna ahol a kiszállás előtt volt)

Amikor a sofőr kiszáll a kocsiból nem kapcsolódna ki az MDC

A Rendőrmotoron villogjon a fény H betűvel.

A Mercedes-Benz Sprinter rendőrségi gépjárműnek az oldalsó ajtaja nyitható legyen.

Mindenkinek:Amikor felveszel/leveszel egy kiegészítőt legyen animációja

A golyóállómellény item és vásárolható is lehetne(Rendvédelemnek alapból duty item lehetne)

Ha nincsen felkapcsolva a lámpa és indexel az ember akkor amiután befejezte az indexelést ne kapcsolódjon fel a lámpa.

Edited by Steven D Allen

• 4 months later...
  • Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.