Hardyzom Létrehozva: Szeptember 6, 2022 Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2022 Országos Mentőszolgálat - Jelentkezési űrlap IC név: Luigi Andro OOC név: Alex Mikor születtél, hány éves vagy? 2001-08-13, 21 éves UCP-ről kép [jailek, bannok, játszott percek]: https://prnt.sc/xT5tzO4vNOEe Mesélj magadról pár mondatban [érdeklődési kör, tanulmányok, stb.]: 21 éves vagyok, informatikát tanulok egyetemen. Még mikor fiatalabb pulya voltam játszottam elég sokat RP szervereken, ahol mindig mentős akartam lenni, ez az RP érdekel a legjobban az összes közül. Miért döntöttél az OMSZ mellett? Többek között másokon segíteni a legfontosabb számomra. Kiskorom óta szeretnék ezzel foglalkozni. Hozzáértő kollégáktól mindig tud újat tanulni az ember, 2 segítségnyújtás között egy eszmecsere keretein belül. Aktivitásodról írj pár szót! [mennyi időt leszel elérhető, stb.] Egyetem mellett napközben és délután is tudok lenni, szerdán csak és kizárólag délután. Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel és mikrofonnal? Rendelkezem, discordot előnyben részesíteném ha lehet, azt többet használom. Egyéb, amit szeretnél közölni: Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ran Jhonson Hozzászólva: Szeptember 11, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 11, 2022 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek keress fel privát üzenet formájában, és egyeztetünk a továbbiakról! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések