Shawn Ruiz Létrehozva: Szeptember 7, 2022 Megosztás Létrehozva: Szeptember 7, 2022 (módosított) -OOC önéletrajz Sziasztok, a nevem Szabez! 18 éves, Tolna megyei srác vagyok. A szerveren mint admint már megismerhettetek, és mint frakció leader is párszor megjelentem. Jelenleg asztalos szakmával rendelkezem, de a festő-mázolót teszem épp le. Az volt az eredeti cél is, de csak most jött össze. Nem is bánom, hisz így kicsit érettebb fejjel tudok hozzáállni, és nem lógom el a dolgokat. Hobbi szinten zenélgetek, de mostanság csak magamnak. Mellette tolom az RP-t is szabadidőmben. Amiből kevés van, ezért be kell osztanom, szóval hétvégente jut csak idő erre. Akkor viszont csak az RP pörög majd, nem a munka a szerveren. -Mióta RP-zel? Több mint egy éve, de lehet már van másfél, kettő is. -Szerverünkön lévő játszott perceid száma: 86756 perc -Csatolt kép az UCP-dről, a jaileidről és banjaidról: https://kepkuldes.com/image/ieTwuq -Céljaid a frakcióval kapcsolatban: Egy olyan társaságom van, amivel sikerül minden mostani és jövőbeli célomat megvalósítani. Szeretném az illegálnak egy új oldalát megalkotni, ahol nem az ATMR és üldözés a lényeg, nem (csak) az egymás közötti frakción belüli RP, hanem az hogy minden körülöttünk lévő playernek élvezhető legyen. Tervezek szálakat minden frakcióval. Igen, képes vagyok még az OMSZ-t is összehozni egy 1%-os motoros klubbal. Korábban is volt példa a közös RP-re. A PD egyik tagjának kikértem a véleményét, mi az ami hiányzik az akciókból, amitől jobb lesz az? Megkaptam a választ, és akciótól függetlenül is egy tényleges érzéseket kiváltó szálat ki tudnánk hozni. Tervek azok vannak, hatalmasak. És meg is valósítanánk őket. -Igényelni kívánt frakció járművek (milyen típus, és hány darab) Ford F150 - 3x Harley Davidson Knacklehead - 1x Harley Davidson Fatboy - 1x -Miért téged válasszunk? Miért ne válasszanak? Mert már pár frakciót leadtam, és már nem is tudok okot mondani amit ne használtam volna. Pedig tény, hogy mindig valós dolgokat hoztam fel. Na de miért válasszanak engem? Mondhatnék olyat hogy kell az illegál, és kell a jó illegál. Kell a frakció, és kell a jó frakció. Kell a játékos, és ez a frakció szép létszámot hoz, akik tényleg az RP miatt járnak fel. Válasszanak engem, mert bár leadtam a frakcióimat, bizonyítottam hogy megbírkózok a feladatokkal. Dashboard és személyigazolvány képek: A pályázat elfogadása esetén, a bírálás és az F3 elkészülése között elküldöm. Frakció skinek - https://libertycity.net/files/gta-san-andreas/131339-motorcycle-club-skins.html HQ (nincs mapolás) - Ganton Pub Respect+ Connor (Pályázat látványa), Sanyi (Frakció összeállítása), Gergi21 (Pályázat ellenőrzése), valamint a B.O.F összes tagjának (ötletelés, megoldások, megvalósítás) Edited Szeptember 14, 2022 by .Connor. 6 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 Szia! Magamrészéről elkell ismernem, hogy a BOF frakciót mindig ügyesen vezetted. A lap is szépen össze van dobva. Valamint szerintem Ic Hans Muller karaktere és Shawn Ruizé annyira összefort, hogy a kettő egymás nélkül valahogy már nem is az igazi. A ravasz bűnöző, aki mindig a rendőrség előtt jár vs. a furfangos rendőrtábornok aki mindig azt hiszi, hogy túl járhat Ruiz eszén. Külön dicséret, hogy ki lett kérve a rendvédelem véleménye is arról, hogy milyen egy jó illegális frakció. Magát a lapot mindenképpen támogatni tudom. Ami engem zavar, hogy nagyon sokszor felvetted és leadtad ezt a frakciót. (Tudom, tudom. Én is már kétszer a DRH-t, de rákellett jöjjek, hogy inkább vagyok kisebb rangon az ORFK-ban, mint bármelyik másik FK-ban főleader. Úgy gondolom ez adottságok kérdése, neked az illegál adatott, nekem meg az ORFK.) 1 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jockey. Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 Hali! Rossz tapasztalataim nincsenek a frakcióval kapcsolatban, sőt örülnék, ha ismét látnálak titeket a szerveren, valamint remélem minél több RP lesz veletek! Összességében a lapod TÁMOGATOM! Sok sikert kívánok! 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 Sziasztok, megosztanám én is a kritikámat erről a pályázatról. Annak tekintetében, hogy te már az elmondottak alapján nem az első frakciódat pályázod, illetve már admin is voltál így kicsit szerintem szigorúbbra foghatjuk a pályázatod értékelését. Amennyire kreatívan indul a lap annyira tartom hiányosnak is egyben. Egy illegál frakció megpályázása előtt fórumon van egy topic ahol fel van sorolva, hogy minek kell szerepelnie a pályázatban és milyen hosszan. Én jobban szeretem ezeket a kritériumokat elszeparálva és kifejtve látni. Látom, hogy nagyjából a pályázatod OOC részébe próbáltál besűríteni mindent, viszont ez számomra az összecsapottságot jelzi. A skineknél is, főleg ha már vezettél frakciót akkor tudnod kellene, hogy az elvárás egy saját tömörített mappába a skinek (+ igazolvány és dashboard képek) összeszedése és majd ennek csatolása. Emellett még egy megjegyzésem lenne arról amiről az OOC részed fele szól, hogy ezt a pályázatot többen készítettétek. Ezzel nincsen gond viszont a frakció megpályázóján van a hangsúly leginkább egy frakció pályázatnál, hiszen ha bármi gond felmerülne a frakcióval kapcsolatban akkor ő felel mindenért, hiszen benne bíztunk meg, hogy egy frakciót adtunk a keze alá. TLDR: Szeretném ha még bővítenéd a pályázatodat, hogy a kritériumoknak megfeleljen és megtudnánk kicsit többet a pályázóról is. Ebben a formájában ezt a lapot így NEM TUDOM TÁMOGATNI! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Shawn Ruiz Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 Kedves @KR3MX! Valóban az OOC részbe próbáltam belesűríteni a legtöbb dolgot. Hisz már ez nem az első lapom, akiknek szól a pályázat (hiszen nem a játékosoknak készül, nem ők bírálják) jóval többet tudnak rólam, meg ismernek annyira hogy amit írtam, elég legyen. Az meg a személyes véleményem hogy eleve fölösleges leírni a cipőm méretét is, hisz az nem tesz hozzám semmit és nem is vesz el. A pályázatban szándékosan fektettem a hangsúlyt a frakcióra és a karakterekre (mert most azoknak a jellemére is nagyon ráfeküdtünk), mert (és ez megint az én véleményem) a lényeg a frakció ismertetése és kidolgozottsága. Bár lehet mindkettőnknek igaza van, és a pályázatban ha a kettő dolog együtt megvan, akkor ér egy egészet. Valóban hiányosak a személyi képek, stb... Ezeket pótolni fogom időben. Köszönöm szépen az építőjellegű hozzászólást, amit valóban nagyobb hibának tartok, orvosolni fogom!:) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 Ha hiányzik valami, ami elvárás, az akkor is kell, ha volt már frakciód. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Shawn Ruiz Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 @Peter Hicks ami hiányos, pótolva lesz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Shawn Ruiz Hozzászólva: Szeptember 11, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 11, 2022 Kis update: Mivel kitaláltuk, hogy előtérbe helyezzük a karakterek egyéniségét. Így 7 tag lesz az elején, és a 7 főbűnt fogjuk képviselni (ha már illegál). Lényegtelen, de szerintem megér egy említést. 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Guiseppe Vito Hozzászólva: Szeptember 11, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 11, 2022 Üdv. Volt lehetőségem a mai nap megnézni hogy egy ilyen kisebb szerveren milyen is egy Motoros "klubb". Nagyon jól és szervezetten tudtunk együtt mozogni, még úgy is hogy nincs meg a frakció, (elő RP-k mennek, hogy ha el lenne fogadva, ne most jöjjünk a városba.) Külön dicséret Szabi-nak a korrekt szerverbemutatásért, és nagyszerű csapatvezetésért. Összességben én csak támogatni tudom a lapot, nagyon jó frakciónak nézünk elébe! (Köszönöm a szerverre a meghívást, Scott Dambar-nak, (NINJA, DAB), eddig nagyon ígéretesnek néz ki a szerver számomra.) 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Szeptember 11, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 11, 2022 Kedves pályázó ! A pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így ez a pályázat elfogadásra került! Továbbiakban keress fel privát üzenet formájában TS3-om meghallgatási időpont egyeztetésre. 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések