Jump to content

Veron Cartel Jelentkezése

Veron

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
Kiss Ferenc
Mikor születtél?
2004.05.07
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
Aszódon élek, ide járok gépészeti iskolába, hobbi és verseny szinten horgászok és kosarazok, napi aktivitásom tanulástól függően 2-3 óra, körülbelül 6-7 éve játszok rp szervereken
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
Flymta - rendőrség

Externalgaming - rendőrség

Nextgaming - Cartel de Sinaloa

Illetve több nem ismertebb mta szerveren

Miért ezt a frakciót választottad?

Szeretem a rendvédelmi frakciókat, az egyenruhát és a vele járó felelőséget, illetve a bűnőzés ellen szeretnék valamilyen módon fellépni.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
Igen

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://imgur.com/a/8AatNNX

https://imgur.com/a/jz10Nvo

IC Rész

Jelentkező neve:
Veron Cartel
 Jelentkező születési helye, ideje:
1998.05.07, San Fierro
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Kayla Graves
 Jelentkező apjának neve:
Tom Cartel
 Előző munkahelye(i):

Blueberry Olajvállalat, Los Santos autószállitó

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
Fontos a kollégák közötti együttműködés hiszen a nehéz helyzetekbe csak rájuk számithatunk. Számos példa arra mutat hogy ha egy csapat nincs összhangba akkor az a teljesitmény rovására mehet. Akár egy túszejtés során fontos a csapattal együttmüködni hiszen , ha ez nem teljesülhet be akár a túsz az életével fizethet meg.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Veron Cartelnek hivnak, San Fierroba 1998.05.07.-én Születtem. Édesapám és édesanyám Jó módú emberek voltak, ezáltal a jövőm anyagi támogatás szempontjából biztositva volt. Los Santosba jártam általános iskolába 4 évig majd pedig szülővárosomba jártam 8 évig gimnáziumba ahol kitanultam különböző szakmákat. Hobbim a rákászat és a horgászat amibe a legtöbbször szerencsém szokott lenni. Kezdetbe a Blueberry olajvállalatnál próbáltam szerencsét ahol huzamosabb időt töltöttem a cégnél sok tapasztalatot szerezve. 4 év után egy rövid képzésen belül kitanultam a autószállitó munkát és ebbe a munkakörbe próbáltam szerepet a Los santosi autószállitó cégnél. Jelenleg Los Santosba élek barátommal, és együtt próbálunk szerencsét a nagyvilágba. 

Edited by Veron cartel
  • Like 1

• Kicsii locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.