Veron Létrehozva: Szeptember 12, 2022 Megosztás Létrehozva: Szeptember 12, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? Kiss Ferenc Mikor születtél? 2004.05.07 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! Aszódon élek, ide járok gépészeti iskolába, hobbi és verseny szinten horgászok és kosarazok, napi aktivitásom tanulástól függően 2-3 óra, körülbelül 6-7 éve játszok rp szervereken Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Flymta - rendőrség Externalgaming - rendőrség Nextgaming - Cartel de Sinaloa Illetve több nem ismertebb mta szerveren Miért ezt a frakciót választottad? Szeretem a rendvédelmi frakciókat, az egyenruhát és a vele járó felelőséget, illetve a bűnőzés ellen szeretnék valamilyen módon fellépni. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) Igen Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) https://imgur.com/a/8AatNNX https://imgur.com/a/jz10Nvo IC Rész Jelentkező neve: Veron Cartel Jelentkező születési helye, ideje: 1998.05.07, San Fierro Jelentkező anyjának leánykori neve: Kayla Graves Jelentkező apjának neve: Tom Cartel Előző munkahelye(i): Blueberry Olajvállalat, Los Santos autószállitó Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Fontos a kollégák közötti együttműködés hiszen a nehéz helyzetekbe csak rájuk számithatunk. Számos példa arra mutat hogy ha egy csapat nincs összhangba akkor az a teljesitmény rovására mehet. Akár egy túszejtés során fontos a csapattal együttmüködni hiszen , ha ez nem teljesülhet be akár a túsz az életével fizethet meg. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Veron Cartelnek hivnak, San Fierroba 1998.05.07.-én Születtem. Édesapám és édesanyám Jó módú emberek voltak, ezáltal a jövőm anyagi támogatás szempontjából biztositva volt. Los Santosba jártam általános iskolába 4 évig majd pedig szülővárosomba jártam 8 évig gimnáziumba ahol kitanultam különböző szakmákat. Hobbim a rákászat és a horgászat amibe a legtöbbször szerencsém szokott lenni. Kezdetbe a Blueberry olajvállalatnál próbáltam szerencsét ahol huzamosabb időt töltöttem a cégnél sok tapasztalatot szerezve. 4 év után egy rövid képzésen belül kitanultam a autószállitó munkát és ebbe a munkakörbe próbáltam szerepet a Los santosi autószállitó cégnél. Jelenleg Los Santosba élek barátommal, és együtt próbálunk szerencsét a nagyvilágba. Edited Szeptember 12, 2022 by Veron cartel 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: Szeptember 13, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 13, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak vagy Discord meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések