Vincenzo D Morelli Létrehozva: Szeptember 12, 2022 Megosztás Létrehozva: Szeptember 12, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Krausz Roland> Mikor születtél? < 2004.10.28 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Jelenleg végzős vagyok egy kéttannyelvű gimnáziumban,emellett gyakran járok el edzőterembe,focizni,néha szórakozni. Napi 2-3órát tudnék szolgálatban lenni. Kb. 3 éve RP-zek> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < FlyMTA-n rendőr,Bratva > Miért ezt a frakciót választottad? < Régebb óta keresek magamnak frakciót a szerveren,és a rendőrség eléggé érdekel,ezen a szerveren is. Emellett szeretem a rendvédelmi frakciókat. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://kepkuldes.com/image/i3sAnA https://kepkuldes.com/image/i3sEQi > IC Rész Jelentkező neve: < Sergio Locatelli > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos, 1998.02.17 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Manuela Perra > Jelentkező apjának neve: < Marco Mario Locatelli > Előző munkahelye(i): < Járműszállító. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Szerintem az együttműködés alapja a jó társaság,ami elengedhetetlen. Ha tudnak a kollégák együttműködni,nem tartanak magukban semmit,nagyon jó csapatra vall.Szerepe véleményem szerint az eredményesség,sokkal jobb eredményt érhetünk el,ha együttműködik a csapat.Illetve ha nincs összhang/együttműködés,akár egy egész akció kárba veszhet ezáltal. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Sergio Locatelli a becsületes nevem,24 éves Los Santosi állampolgár vagyok.19 évesen felyeztem be tanulmányaimat,végzettségem autószerelő lett,amit nemigazán használok a mostani életemben,szóval felesleges volt kidobnom rá az időt. A suli során számos barátra tettem szert,köztük a legjobb Veron _Cartel,partnerem,benne bízok meg a legjobban.Édesanyám,Manuela gondolan nevelt,csakis a jóra,ami az életem során végigkísér.Apám ennek szöges ellentétére, a lopásra,hazugságokra,illetve csupa rossz tettre nevelt. Ebben a városban jól érzem magam,nem túl zsúfolt,de nem is kihalt.Mindig is az anyagi függetlenségre vágytam,amit a mai napig is hajtok ezerrel. Magaviseleti problémáim voltak alsós koromban,apám végett,de azóta megoldódtak.Jelenleg munkanélküli vagyok,mivel elszeretném indítani az első cégemet,ami autókereskedéssel foglalkozik.Gyorsan tanulok, emellett tisztelettudó vagyok az emberekkel.Személy szerint ki nem állhatom ha valaki flegma,falra tudok tőle mászni.> Edited Szeptember 12, 2022 by Sergio Locatelli 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: Szeptember 13, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 13, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak vagy Discord meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések