Jump to content

Segio Locatelli jelentkezése rendőrnek.

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Krausz Roland>
Mikor születtél?
< 2004.10.28 >
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
< Jelenleg végzős vagyok egy kéttannyelvű gimnáziumban,emellett gyakran járok el edzőterembe,focizni,néha szórakozni.

Napi 2-3órát tudnék szolgálatban lenni.

Kb. 3 éve RP-zek>
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< FlyMTA-n rendőr,Bratva  >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Régebb óta keresek magamnak frakciót a szerveren,és a rendőrség eléggé érdekel,ezen a szerveren is.

Emellett szeretem a rendvédelmi frakciókat. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://kepkuldes.com/image/i3sAnA

https://kepkuldes.com/image/i3sEQi >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Sergio Locatelli >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos, 1998.02.17 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Manuela Perra >
 Jelentkező apjának neve:
< Marco Mario Locatelli >
 Előző munkahelye(i):

< Járműszállító. >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Szerintem az együttműködés alapja a jó társaság,ami elengedhetetlen. Ha tudnak a kollégák együttműködni,nem tartanak magukban semmit,nagyon jó csapatra vall.Szerepe véleményem szerint az eredményesség,sokkal jobb eredményt érhetünk el,ha együttműködik a csapat.Illetve ha nincs összhang/együttműködés,akár egy egész akció kárba veszhet ezáltal. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Sergio Locatelli a becsületes nevem,24 éves Los Santosi állampolgár vagyok.19 évesen felyeztem be tanulmányaimat,végzettségem autószerelő lett,amit nemigazán használok a mostani életemben,szóval felesleges volt kidobnom rá az időt. A suli során számos barátra tettem szert,köztük a legjobb Veron _Cartel,partnerem,benne bízok meg a legjobban.Édesanyám,Manuela gondolan nevelt,csakis a jóra,ami az életem során végigkísér.Apám ennek szöges ellentétére, a lopásra,hazugságokra,illetve csupa rossz tettre nevelt.

Ebben a városban jól érzem magam,nem túl zsúfolt,de nem is kihalt.Mindig is az anyagi függetlenségre vágytam,amit a mai napig is hajtok ezerrel.

Magaviseleti problémáim voltak alsós koromban,apám végett,de azóta megoldódtak.Jelenleg munkanélküli vagyok,mivel elszeretném indítani az első cégemet,ami autókereskedéssel foglalkozik.Gyorsan tanulok, emellett tisztelettudó vagyok az emberekkel.Személy szerint ki nem állhatom ha valaki flegma,falra tudok tőle mászni.>

Edited by Sergio Locatelli
  • Like 1

• Kicsii locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.