Jump to content

Thomas Nicolson Rendvédelem jelentkezés

Raymond West

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Milán >
Mikor születtél?
< 2009.07.15. >

Mondj pár szót az aktivitásodról!(mennyi időt szánnál a frakcióra?)

< Hétfőn, Kedden, foglalt vagyok Szerdától 3-4 óra is akár hétköznap

hétvégén pedig akár 5-6 óra is (lehet szerdán is foglalt vagyok de ez minden héten változó). >
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
< Hobbim általában kertészkedéssel, mezőgazdasággal (rajongok érte),

és méhészkedéssel töltöm, de sokat szoktam haverokkal

járni bringázni focizni, illetve szeretem magam a gép előtt is elfoglalni.>
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Taxi: Másodállású sofőr, LSAMV: Próbaidős sofőr, OMSZ: Főápoló >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Körülbelül a szerveren már minden frakcióban voltam ami legális és meg szeretném

magamat ebben is mérettetni, illetve társakkal jókat rp-ni.>
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< TeamSpeak3 nincs de megoldható, mikrofon van. >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://imgur.com/a/mlnX3uR

https://imgur.com/a/bu8ZQBA >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Thomas Nicolson >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< San Fierro 1998.03.10. >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Sofia Anderson >
 Jelentkező apjának neve:
< Martinez Nicolson >
 Előző munkahelye(i):

< Olajfinomító, Járműszállító >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Az együttműködés nagyon fontos ha csapatmunkában szeretnénk dolgozni.

A csapatnak minden küldetésnél össze kell tartania hogy megválthassák a tervet hogy mit hogy csináljanak.

A csapatban ha nincs összetartás se terv, se semmi. Senki nem tudja hogy mit hogy csináljon

ha nincs terv, se ötlet az akcióhoz minden csődbe megy ezt sokszor rossz ha alkalmazzák a munkatársak,

de ezt mindig minél hamarabb el kell kerülni.>
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Szervusztok engem Thomas Nicolson-nak hívnak egy 24 éves srác vagyok aki szeret segédkezni.

A célom az lenne ezzel a bejutással hogy segítsem jelenlétemmel a társaimat,

szeretnék többet tudni a rendvédelmi szabályokról és belekóstolni a rendőri életbe.

A hobbim az hogy szeretek óvatosan kocsikázni a városban szeretek a kijelölt területeken driftelgetni.

Voltak előző munkahelyeim ahol egész jól teljesítettem.

Az apám élete végéig azt mondta nekem hogy fiam ha így haladsz ahogy én

belőled is profi rendőr válik.

Apám rám és barátaimra hagyta régi házát és azt a szót idézem amit halála előtt mondott:

Kisfiam nagyra nőj! sose engedem el a kezed jó ember vagy te néked adom ezt a szép házat!

Apám 1999. október 16.-án engem és édesanyámat elhagyott örökre és lelkét már csak a csend és nyugalom őrzi.

Régebben sokat dolgoztam járműszállítóként nyilván ezzel az volt a célom hogy szállítsak autókereskedésekbe különféle márkájú gyárakból

járműveket de néha azért belefért egy kis pihenés is.

A nagy régi házamban a barátaimmal sokat bulizunk és mulatunk mert néha azért belefér munkaidőben is egy kis pia.

A buli mellett tudomásul veszem hogy sok munkába fog ez a rendvédelem pozíció telni de mindent a lakosság érdekében.

És ezzel azt szeretném bizonyítani hogy:

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png!

Készítette Thomas Nicolson 2022.09.18.

Ha bármi hibát tapasztalsz vagy csak ötletet szeretnél adni

írd írd le a lap alá én szívesen veszem/fogadom! :)

Edited by Engi

Szia. A lapodat végig olvastam és arra jutottam, hogy maga a tartalma meg egész jó is, de a betűtípus személy szerint  nekem nagyon nem tetszik, kifolyik a szemem tőle.

Számomra a legszembetűnőbb, hogy 2-4 órát írsz az aktivitasodhoz, amióta szerelő vagy a szerveren valahogy egyszer sem láttalak.

Azzal az aktivitással szerintem teljesen felesleges egyáltalán lapot írnod, mert a PD-ben ez nem lesz elég.

Ha az aktivitásodon javítani tudsz akkor TÁMOGATOM, jelenleg TARTÓZKODOM. 

Edited by .Connor.
  • Like 1

Szia kedves Connor! Most írok de már egy jó ideje javítottam. Azért nrm láttál sosem mert voltak IRL fennakadások (nen szeretném szögezni mert még mindig fáj érte a szívem). Hát formázásból tudom nem vagyok a legjobb de próbáltam azért úgy megcsinálni hogy kitűnjön a többi elfogadott lapnál nem láttam nagy formázásokat én próbálkozom mindig a formázással.

Edited by Thomas Nicolson
  • Like 1

Kedves jelentkező!

A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk.

Indoklás, megjegyzés:

A lap nem a megadott minta alapján lett kitöltve. Ez nem az a lap amit formázni kell, értékelem, hogy formázni próbáltad, de mivel itt megvan adva egy mint aszerint kell eljárni, írj egy új lapot, ahol már a mintát használod, és akkor ott már több esélyed lesz.
Amit még javíts ki az új lapon:

A csapatmunkáról szóló részt fogalmazd újra, mert nyelvhelyeségi hibák vannak benne, és nehezen érthetőek a mondatok.

Az Önéletrajzodban 1 db vesszőt se használsz, ezálltal nehezen érthetővé vállik az egész. 
Minta: 

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.