Brendon$ William Lawson Létrehozva: Augusztus 18, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 18, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -Lisa Leez- Panaszra tett játékos IC neve -Brian Stant- Panasz oka: -Folyamatosan szórakozik a hívásokkal, nem 1x fordult már elő. És azt állítja nem hívott. Mutattam neki logot, és azt mondta a társának ic, menjünk.- Bizonyíték (videó, kép, log): -[2019-08-18 17:20:04] [Output] : [LS Autómentő Vállalat] Sűrgős hívás érkezett! Elfogadáshoz: /mhaccept 35 (Helyszín:Flint County) (( Brian Stant )) https://imgur.com/PhkwcyN- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Hello !Én fogom bírálni az ügyet ! Várom Brian válaszát 24 órán belül ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Mivel nem érkezett válasz Brian-tól ezért kénytelen leszek osztani nélküle a büntetést Brian Stan-t 30 perc admin jailban részesítem mégpedig ilyen indokkal: Nem hívod ki a vontatókat, csak mert jó kedved van Szerveren osztottam, ezzel zárom ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések