Johnny Lamar Létrehozva: Október 4, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 4, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Kószó Teó > Mikor születtél? < 2008.06.23. > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Szerbiában élek,azon belül egy nagyobb városban,Nagybecskeren.Úgy kb 2 éve úszok,8.-os vagyok,szeretek sportolni és játszani,napi aktivitásom az 3 óra. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen voltam. A nextgamingen taxis.> Miért ezt a frakciót választottad? <Nem rég kezdtem el ismét játszani a szerveren,s láttam,hogy van még hely és ezért úgy döntöttem,hogy jelentkezek. Meg hát jövőben a rendőri területen gondolkodtam továbbtanulni.> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) <https://imgur.com/a/huO6dPp > IC Rész Jelentkező neve: < Johnny Lamar > Jelentkező születési helye, ideje: < 1995.08.13. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Iris Wright > Jelentkező apjának neve: < Jacob Lamar> Előző munkahelye(i): < Buszsofőr> Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Én személy szerint jobban szeretek egyénileg dolgozni,de ha arról van szó szivesen dolgozok csapatban is.Mint ex buszsofőr,nincs nagy tapasztalatom az együttmüködésről,viszont szeretem váltani a munkakörülményeimet.Ha szeretem,ha nem,a rendőrségen nélkülözhetetlen az együttműködés > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Johnny Lamarnak hívnak,orosz származású vagyok,amikor nagykorú lettem egy új életet szerettem volna kezdeni.Ezek után döntöttem úgy,hogy elköltözök.Sanyarú sorsom volt gyerekként mivel édesapám és édesanyám is elhunytak,s hát így árvaházban nevelkedtem.5 éven át a buszoztam és probáltam megkeresni a kenyérre valót.Sajnos erre még jo magam is rájottem,hogy ez így nem mehet tovább,és váltosztatnom kellet.Hobbit találtam,a horgászatot,jobb munkát,s családra leltem.Jelenleg feleségemmel élek,s 3 éves gyermekemmel.Feleségem nem dolgozik ezért nekem kell megkeresni a pénzt a családra.Mindig nagyon nagy vágyam volt,hogy rendőr lehessek.A szüleim egy fegyveres rablásba keveredtek,ahol mindketten elhunytak a rabló keze által.Azon törtem magam,ha én lettem volna rendőr akkor megmenthettem volna őket.És most így 27 évesen rendőr szeretnék lenni,hogy megvédhessem az országom. > Edited Október 4, 2022 by Engi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Október 4, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 4, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések