Mordecai Létrehozva: Augusztus 18, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 18, 2019 (módosított) Az én véleményem szerint a maximum 5 jármű slot nagyon kevés.Persze ez az 5 elég olyan játékosoknak akik nem gyűjtik az autókat mert elég nekik mondjuk 1-2 autó.Biztos vagyok benne hogy vannak sokan mások is rajtam kivül akiknek nagy tervei vannak a szerverrel gondolok most például arra hogy egy nagy hangár teli autókkal mert mondjuk valaki gyűjtené az autókat vagy valaki azért venne egy fajta autóból többet mert lent van az ára és ha később fent lesz az ára el birja drágán adni.Szerintem meg kéne növelni maximum 50-re az már elég lenne bárkinek. Edited Augusztus 18, 2019 by Mordecai Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Prémiumpontért lehetne 5-össével bővíteni. Másképp nem tudom elképzelni. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 19, 2019 Prémiumpontból lehet bővíteni a slotok számát. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések