Jump to content

Ryan Rogers jelentkezése

Bob Russell

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Kovács Dominik -
Hány éves vagy?
- 14 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 1-2 óra -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 1731 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

- nem
https://kepkuldes.com/image/iJcoxR-
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Nem -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Mert nagyon tetszik -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- igen,de a dc-t preferálom -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Általános Iskolába járok. Szeretek játszani a gépemen. Tanulmányi eredményem jó. Szeretek csapatban dolgozni. Régen sokat sportoltam.-

IC Rész

Jelentkező neve:
- Ryan Rogers-
 Jelentkező születési helye, ideje:
- New York, 1990.augusztus.17-
 Jelentkező anyjának leánykori neve:

-Lilian Mccarthy-
 Jelentkező apjának neve:
- Jeff Rogers-
 Előző munkahelye(i):
-Pizza futár -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- A csapat munka jó mert új dolgokat lehet tanulni. Emberekkel lehet megismerkedni. Sokkal gyorsabb és könnyebb dolgozni is.-
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Ryan Rogersnek hívnak. A kedvenc színem a fekete. A Lada a kedvenc autó márkám. Nagyon sokat dolgozok. Van egy kis garázsom és egy Ladám is. Azért jöttem Los Santosba hogy  egy új életet kezdjek és úgy remélem, hogy most jobban fog sikerülni. Remélem sok új barátot szerzek. A mostani munkám a pizza futár. De az álom munkám az autószerelő, bízok benne hogy el is érem.-

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)).

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.