hope2345 Létrehozva: Október 9, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 9, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? Horváth Ricsi Hány éves vagy? 21 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3 óra Jelenlegi játszott perceid száma: 369 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! https://imgur.com/SHsf05I Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? nem voltam még Miért ezt a frakciót választotad? azért mert szeretek segíteni embereknek Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen rendelkezzem / Discord al is szint úgy. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Horváth Ricsi vagyok! legtöbb ídőt a gép előtt töltőm és a családommal de szeretek kint lenni a szabadban. egyenlőre nem dolgozom de szeretnék mi hamarabb munkát keresni. ez elött el végeztem két szakmát mind kettőről meg van a papírom kreatív vagyok szeretek új dolgokkal szembe nézni akár mi is legyen az szeretek csapatban dolgozni és meg fogadom más véleményét Szerverek amiken ezelőt ídőt töltöttem: Seemta V2, V3,Lv, Csuhajja play szerver és régen nekem is volt play szerverem csak gondok jelentkeztek és meg szünt a szerver sajnos. Regisztráció dátuma: 2022.10.09 18:10 IC Rész Jelentkező neve: Savah Noel Jelentkező születési helye, ideje: Glen Park 45 2001.04.01 Jelentkező anyjának leánykori neve: Emily Isabella Jelentkező apjának neve: Savah Noel Előző munkahelye(i): járműszállító Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) szeretek csapatban dolgozni így egy értelműen hatodosabban megy a munkavégzés a városban és szerintem. ennél nincs jobb hogy ha pl el akkad valamibe az ember és tudnak segíteni a másiknak mert akkor van tanács adás a másiknak és tényleg jó ha ez meg van. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Savah Noel! vagyok Las Venturas- ból jöttem ide egyedül szerencsét próbálni a családom el ment 17 éves koromban így árva lettem s utána 18 évesen ki engedtek és meg próbáltam nagy nehezen talpra állni de nem volt nagyon könnyű utcán laktam minden este fáztam nem volt karoznom semmivel se nagyon rosszak voltak az éjszakák a repülővel is úgy tudtam ide jutni a városba hogy a hagyatéki tárgyalásból ami rám maradt összeg abból sikerült ide jutnom a többi pénzt ami nálam volt az oda adtam egy alapítványnak legalább így jó cselekedettet tudtam tenni és a többiből ide tudtam jönni és most próbálok be illeszkedni az új környezetembe és remélem nem fogok megint az utcán aludni és fázni éjszakánként és nagyon nehéz egyedül fen tartanom magam és próbálok sok munkát el vállalni hogy meg tudjak maradni az életben Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? nem rendel kezem de meg próbálom gyorsabban össze szedni ahogy csak tudom. Edited Október 9, 2022 by hope2345 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Október 9, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 9, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Helyesírás borzasztó (helytelen betűhasználat, nem használsz vesszőket, stb.), még szerezz kis tapasztalatot a szerveren ami alatt meg tudod szerezni a belépéshez szükséges összeget. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések