Alexander Kramarov Létrehozva: Október 10, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 10, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? -Kovács Norbert- Hány éves vagy? -17- Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? -Hát igazából ez mindig változó szokott lenni, de mikor felmegyek és van kivel/mivel RP-zni akkor elég sokat szoktam fent lenni 2-4 óra között, abból szerintem kettőt simán szánok a frakcióra! - Jelenlegi játszott perceid száma: - 34.199- Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/a/JLEyiLA - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Igen voltam, az ORFK-ban és az LS-AMV-ben- Miért ezt a frakciót választanád? - Mert igazábol más szerveren is voltam szerelő, és ez a frakció eléggé bejön, és gondoltam akkor kiprobálom magam, és ezt élvezem is csinálni!- Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen mind a kettővel- Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Kovács Norbert a becsületes nevem, Erdélyben élek élek! Nyáron fogom tölteni a 18 életévemet, nagyon érdekel az informatika meg az elektronika, azt terveztem ha nagyobb leszek akkor nyitok egy saját céget ez pedig szervíz lenne. Számítógép, telefon akármi ami az informatikához és az elektronikához kapcsolódik az nagyon tud érdekel!. Igazából rollam ennyit!- IC Rész Jelentkező neve: - Norbert Connor- Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1989.06.21- Jelentkező anyjának leánykori neve: - Jassica Griffo- Jelentkező apjának neve: - Williem Connor- Előző munkahelye(i): - Hát igazábol nem nagyon dolgozok, inkább rákászni szoktam, de régebben voltam olajfinomító, favágó, és még sorolhatnám!- Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szerintem sokkal könnyeben lehet csapatban dolgozni, egyszerűbbek a dolgok ha csapatban dolgozunk, és mindenki kiveszi a részét a munkában. Ez persze a csapat tagoktól is függ, hogy mennyire tudnak alkalmazkodni a csapathoz. Megbeszélitek a dolgokat hogy kinek mit kell csinálni, és az egészben a legjobb, hogy a csapatmunkát élvezni is lehet!- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) -Hello Norbert Connor a nevem it szülletem Los Santosban 32 éves vagyok. Úgy ismerem a váróst mint a saját tenyeremet. Meg láttam magamba a lehetőséget és úgy gondolom megfelelnék erre a pozicióra. Igaz nehezen illeszekedembe de megszokom a környezetem hamar. Az egyik nagy álmom az volt hogy bekerüljek a rendőrséghez, be is kerültem de ott nagyon nehezen tudtam beilleszkedni, megszokni azt a soka rádiózási kódokat. Figyelni egymásra, beilleszkedni egy teljesen idegen csapatba. Tudom meg lehet szokni de én inkább elengedtem és ezek után már nem is akartam anniyra rendőr lenni és ki is lettem rakva mert már nem tudtam teljesíteni a kötelező solgálati időt. De nem is bántam, és úgy gondoltam hogy keresek egy kicsit kevésbé olyan munkát ami nem olyan nehéz beilleszkedni és akkor láttam hogy lehet szerelőnek jelentkezni, és én hát éltem is a lehetőséggel. Na hát magamról igazábol ennél többet nem tudok mesélni. Köszönöm hogy el olvasta. - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Igen- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Október 14, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 14, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések