Jump to content

Rendőrség jelentkezési lapom

hope2345

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Horváth Ricsi >

Mikor születtél?
< 2001.04.01. >

Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
<Ricsi nek hívnak Komárom Esztergom megyében élek 21 éves vagyok 3 órát tudnék szolgálatban lenni. szeretek csapatban dolgozni és megvallva az ősszintét fel keltette a kíváncsiságomat hogy milyen Rendőrnek lenni. >

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< nem voltam.>

Miért ezt a frakciót választottad?

<fel keltette az érdeklődésem és ki szeretném próbálni hogy milyen az ha büntüldőzőm
csak komolyabban.

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

<https://imgur.com/bPgsIeD>
<https://imgur.com/X4ORJbI>

IC Rész

Jelentkező neve:
<Savah Noel>
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 1999.02.14 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
<Emily Svan>
 Jelentkező apjának neve:
< Savah Noel>
 Előző munkahelye(i):
<járműszállító>

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen >

Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
<Szerintem egy nagyon csapatban dolgozó emberekkel van teli jól végzik a dolgukat és komolyan is veszik amit tevékenykednek fent a városban és én úgy vagyok vele hogy jó ha van a Rendőrség a városban.>

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
<Savah Noel vagyok pár napja jöttem a városba és eddig nagyon tetszik ez a város és szeretném jobban megismerni a várost mert nekem nagyon tetszik ez a város és aktív városlakó vagyok szeretek fel járni el tölteni a szabad időm itt fent a városban ki tudok kapcsolni úgy érzem hogy a város segít benne és szeretnék teljesen legális életet folytatni ebben a városban és még nem is voltam illegál szervezetekbe de nem is akarnék ha nem büntüldőzni a városban A vezetési késéggel nagyon tapasztalt én ezt úgy gondolom és akik város lakok meg érdemlik hogy bűnhődjenek persze a következményeik szerint az csak a rendőrség végzi jól.>

Edited by hope2345

A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk.

Indoklás, megjegyzés:
A csapatmunkáról szóló részt fogalmazd újra,mivel nincsen benne,hogy mi a szerepe.

Sok helyesírási hiba található az egész lapodban,nem használtál az önéletrajzodnál pontokat,vesszőket,jó párszor leírtad újra,hogy város ami szóismétlés.

Írj egy új lapot ahol ezek a hibák nem lesznek.

• Kicsii featured,unfeatured,locked,unlocked,featured,unfeatured és locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.