hope2345 Létrehozva: Október 11, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 11, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Horváth Ricsi > Mikor születtél? < 2001.04.01. > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! <Ricsi nek hívnak Komárom Esztergom megyében élek 21 éves vagyok 3 órát tudnék szolgálatban lenni. szeretek csapatban dolgozni és megvallva az ősszintét fel keltette a kíváncsiságomat hogy milyen Rendőrnek lenni. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < nem voltam.> Miért ezt a frakciót választottad? <fel keltette az érdeklődésem és ki szeretném próbálni hogy milyen az ha büntüldőzőm csak komolyabban. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) <https://imgur.com/bPgsIeD> <https://imgur.com/X4ORJbI> IC Rész Jelentkező neve: <Savah Noel> Jelentkező születési helye, ideje: < 1999.02.14 > Jelentkező anyjának leánykori neve: <Emily Svan> Jelentkező apjának neve: < Savah Noel> Előző munkahelye(i): <járműszállító> Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) <Szerintem egy nagyon csapatban dolgozó emberekkel van teli jól végzik a dolgukat és komolyan is veszik amit tevékenykednek fent a városban és én úgy vagyok vele hogy jó ha van a Rendőrség a városban.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) <Savah Noel vagyok pár napja jöttem a városba és eddig nagyon tetszik ez a város és szeretném jobban megismerni a várost mert nekem nagyon tetszik ez a város és aktív városlakó vagyok szeretek fel járni el tölteni a szabad időm itt fent a városban ki tudok kapcsolni úgy érzem hogy a város segít benne és szeretnék teljesen legális életet folytatni ebben a városban és még nem is voltam illegál szervezetekbe de nem is akarnék ha nem büntüldőzni a városban A vezetési késéggel nagyon tapasztalt én ezt úgy gondolom és akik város lakok meg érdemlik hogy bűnhődjenek persze a következményeik szerint az csak a rendőrség végzi jól.> Edited Október 11, 2022 by hope2345 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: Október 11, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 11, 2022 A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: A csapatmunkáról szóló részt fogalmazd újra,mivel nincsen benne,hogy mi a szerepe. Sok helyesírási hiba található az egész lapodban,nem használtál az önéletrajzodnál pontokat,vesszőket,jó párszor leírtad újra,hogy város ami szóismétlés. Írj egy új lapot ahol ezek a hibák nem lesznek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések