Raymond West Létrehozva: Október 13, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 13, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? < Milán > Hány éves vagy? < 15 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < Ha a szerveren lennék kb csak a frakcióval foglalkoznák, és a szerveren is sokat lennék. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen sok frakcióban voltam. OMSZ, LSAMV, LSTaxi > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Sok frakcióban megmérettetem a tudásom így most ez következik mégpedig a NAV részen. A legjobban elért teljesítmény az OMSZ-ben volt azt tudtam a legjobban, de szerintem a rendőri feladatra is képes lennék, és jó lenne azzal a leaderrel dolgozni aki most van mert már elég régóta ismerem és szeretem mint admint.> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < TS3 sajnos nincsen (viszont ez megoldható hogy legyen) működő mikrofonom van. > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 4-6 kerek magyar mondat. ) < Biró Milán-nak hívnak egy 15 éves srác vagyok. Magyarországon tartózkodom azon belül pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében (igazi szabolcsi vagyok : D) a szüleimmel és 1 testvéremmel. Hobbim általában szabadban töltöm birngázunk most fog jönni a téli szezon lehet majd jókat hülyéskedni a hóban (ha lesz egyáltalán : ( ) de szeretek gép előtt is tevékenykedni. Sokat szoktam a mezőgazdasági élettel foglalkozni és a méhészettel. Nagyon hatalmas mezőgazdasági cégünk van tehát azért megvan a napi kenyerünk.> Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/a/S5pa6KF https://imgur.com/a/SCNUgSs > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < Jelenleg nincs aktív bannom de tolok egy linket. https://imgur.com/a/DdiT3bo > IC Rész Jelentkező neve: < Thomas Nicolson > Jelentkező születési helye, ideje: < 1995.03.05 San Fierro Kórház > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Sofia Anderson > Jelentkező apjának neve: < Paul Nicolson> Előző munkahelye(i): < Olajfinomító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Az együttműködés nagyon fontos ha csapatmunkában szeretnénk dolgozni. A csapatnak minden küldetésnél össze kell tartania, hogy megválthassák a tervet mit, és hogyan csináljanak. Ha a csapatban nincs összetartás nincs terv, se munka, feszültség van vitatkozás. A rossz összetartást minél hamarabb el kell kerülni mert akkor nem tudják az emberek egy akción mit csináljanak, és mindenki megy a maga feje után. Ha a csapart összetartó nagy a kitartás és akkor megvan az akció megvan a terv/ötlet lehet menni izgalmas akciókba. Önéletrajz (6-10 egybefüggő, kerek mondat) < Jó napot kívánok szerény személyemben. Az én nevem Thomas Nicolson és szeretnék jönni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal csapatába megmérettetni a rendőri tudásom. Annak idején apám is rendőr volt és sokat segíthettem neki amire azt monda meghozza majd ez a tudás később a gyümölcsét. Anyám és apám szerencsére még élnek erőben egészségben és remélem velem lesznek bajban/haragban és segíteni fogják a munkásságom ha bekerülök a szervezetbe. Anyám kommunikációs munkatárs a városházán, apám jelenleg is rendőr Las Venturas-ban. Apám nagyon sokat segített kis koromban de ezt a segítséget nagy koromban is magamhoz irányította melyet majd fel tudok használni a szervezetben. Jelenlegi munkámat diákmunkában végeztem én töltöttem fel a benzinkutakat ebből kiszámítható hogy mi is voltam. Olajfinomító voltam. Azt a munkát nagyon szerettem de már azért a sok tudásomat megmutatnám ebben a szervezetben hogy annak idején és még most is mit is tanultam édesapámtól és az ő tudási tehetségét ezáltal is meg tudnám mutatni. Anyám sok okmánnyal foglalkozik, köztük személyi igazolvány, jogosítvány kiváltása, útlevél meg hasonló dolgok. A kedvenc ételem amit szeretek tőle az pedig a finom házi készítésű virslis nokedli. Ezzel le is zárnám a kis storymat magamról mert sokat meséltem magamról és szüleimről, ja még annyit elfelejtettem testvérem most végez az egyetemi orvosi szakmán. Ezennel megteszem a jelentkezésemet az állományba köszönöm hogy ezt is megtehettem és ha fel is vesznek ez egy nagy fordulópont lenne az életemben. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Anjawon Hayes Hozzászólva: Október 14, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 14, 2022 Tisztelt jelentkező ! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését így a jelentkezése elfogadásra került! Továbbiakban keress fel engem vagy @Moss @Ryder-t időpont egyeztetésre a TS3 meghallgatáshoz. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések