Guest Traktor Unbankérelem. Létrehozva: Október 17, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 17, 2022 IC/InGame neved: < Mia Barlow > A ban időpontja: < 2021. 01. 28. > A ban oka: <Folyamatosan zajló toxikus viselkedési forma, ami nem felel meg a szerverre. [nincs UB, se utolsó esély]> A ban időtartama: < Perma ban. (15 év.) > Admin neve, aki bannolt: <Laci.> Miért szeretnéd az unbant? < Sziasztok! Hol is kezdjem? Sajnálom! Sajnálom amiket tettem, amiket elkövettem. Rengeteg embert szúrtam hátba, és folyamatosan csak ígérgettem, de mindig becsaptam mindenkit. Borasztóan szégyellem magam. Amiket tettem teljes mértékben jogosnak gondolok, így már egy érettebb fejjel és jobb átgondoló képességgel. Körülbelül 1 éve már hogy a ban megszületett, végleges felirattal. 1 év után érzem azt hogy most már egy érettebb, és okosabb hozzáállás keretein belül megírom az Unban kérelmet. Rengeteget hazudtam magamról, és nagyon sok embert etettem a hülyeségeimmel, emiatt is borzasztóan szégyellem magam, hogy olyan emberekkel tettem ezt akik megbíztak bennem. Az első hazugság amit szeretnék felfedni, az az életkorommal kapcsolatos. Amikor regisztráltam a szerverre, (2020 eleje) Akkor lettem nem rég 11 éves. 11 évesen kaptam meg az első banom. (Itt én már minimum 12-nek, de lehet hogy többnek mondtam magam.) A második és harmadik banom 12 évesen kaptam meg. (Itt már 14-nek mondtam magam.) A legutolsó banom 13 éves korom elején kaptam meg. (November 01-én születtem, így könnyebb megérteni.) Most közel félhónap múlva leszek 14 éves. Ezt úgy érzem muszáj volt elmondanom, hiszen ha kapok egy új esélyt nyílt lapokkal kell játszanom. Sokat fejlődtem értelemben, és tűrőképességben, tudom ezt nehéz elhinni, és mondani bármit lehet, de kérlek bízzatok bennem. Ha az unbant megkapom, borasztóan boldog leszek, hogy újra játszhatok a szerveren, viszont ha nem kapom meg, teljes mértékben elfogadom és azt is jogosnak fogom érezni. Köszönöm ha elolvastátok, és véleményezitek. Még egyszer.... nagyon sajnálom. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Október 18, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Október 18, 2022 Sokadszorra lettél visszaengedve, a sokadik utolsó esélyt játszottad el. Miért pont most változtál volna meg? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Guest Traktor Unbankérelem. Hozzászólva: Október 18, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 18, 2022 Úgy érzem most már vagyok elég érett, ahhoz hogy vissza jöjjek a szerverre játszani, és ez egy 100%-os kijelentésem. Pár napon belül a 14 születés napom ünneplem, egy jó születés napi ajándék lenne magamtól az, hogy lezárjam magam mögött ezt az undorító múltat, és vissza térjek arra a szerverre játszani ahol minden elkezdődött. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Október 19, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 19, 2022 Szia! Teljesen jogos kérdés @Peter Hicks részéről, hogy ha már egy párszor eljátszottad az esélyed, akkor most hogyan bízzunk meg Benned? Gyakorlatilag a ban indokában meglelhető [nincs UB, se utolsó esély] mintha csak dísznek lenne ott. Sokat egyeztettünk az adminokkal (mármint a sok alatt tényleg sokat kell érteni), így végül arra jutottunk, hogy adunk egy nem tudjuk már hányadik esélyt, és bízunk benne hogy az említett Folyamatosan zajló toxikus viselkedési forma, ami nem felel meg a szerverre nem fog ismételten felbukkanni. Természetesen, ahogy ezt szoktuk, nem "csak úgy" fogjuk feloldani a bannod: Bármilyen jail, vagy admin általi negatív visszajelzés esetén a ban visszakerül 60 perc tanító jail, hogy a szerverre való visszatéréshez az emlékek előjöjjenek, és hogy csökkentsük az esélyét annak, hogy bármilyen vétséget elkövess A szerverszabályzatot el kell olvasnod legalább egyszer Az adminok bíznak benned, remélem ezt a bizalmat én sem fogom megbánni, amit megelőlegeztem Neked. Várunk vissza a szerverre! Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések